Pazar, Temmuz 24, 2016

Yeşilova Esnafspor İlk Hazırlık Maçında Galip.


İstanbul Süper Amatör Lig Takımlarından  Yeşilova Esnafspor ilk hazırlık maçında Çatalcanın 1.Amatör lig takımlarından olan  Çanakçaspor’u 38. Dakikada Semih attı  golle 1-0 galip geldi.
Yeşilova  Kemal Aktaş Stadında oynanan maçı Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve yönetim kurulu tam kadro izledi.
 Maça sporseverlerin de ilgisi büyük oldu. İki takım da maça darbe girişimini protesto etmek amacıyla Türk bayrağıyla çıktı. Sporcuların sahaya Türk bayrağıyla çıkmaları tribünlerden de büyük alkış topladı.Müsabaka öncesi Her iki takımda 15 Temmuzda şehit olan Vatandaşlarımızı için Saygı duruşu ve İstiklal marşı okuyarak şehitlerimizi andı.
İstanbul  Süper Amatör Ligde mücadele eden Yeşilova Esnafspor ,  Çatalcanın 1.Amatör lig mücadele edecek olan  Çanakçaspor’ile hazırlık maçı oynadı. Her iki takım da gol pozisyonları yakalasa da karşılaşmanın ev sahibi Yeşilova Esnafspor  Semihin 38. Dakikada golle sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşma sonrası Yeşilova Esnafspor Teknik Direktörü Eren Ak ,Bu ilk hazırlık maçımızda bizim için yenmek veya yenilmek önemli değildir. Biz oyuncularımızı takıma yeni katılan arkadaşlarımızı da görmek açısından iyi bir maç oldu. Onlarla ilgili son kararımızı vereceğiz. Çanakçaspor’ da iyi mücadele ettiler ve kendilerini tebrik ediyorum. Önemli olan dostluktur. Bizim için skor o kadar önemli değildir sadece oyuncularımızın performansıdır. Ama daha çok eksiğimiz var. Liglerin başlamasına kadar olan bu süreçte daha iyi çalışıp bu açıklarımızı gidereceğiz.
Çiçeği burnunda yeni Teknik Direktör Eren Ak,Sezonun ilk hazırlık maçı olan Çanakçaspor maçında denemeye gelen oyunculardan 5 yetersiz olduğunu ve  konuyla ilgili raporunu  da maçın bitimiyle birlikte yönetimle paylaştığı söyledi.
                                                  4 Oyuncu takviye yapacağız.
Bu arada Ak’ın yönetime ek bir rapor daha vererek transfer için talepte bulunduğu bildirildi. Ak’ın yönetimden acil olarak stoper, önlibero, santrafor ve sağ açık için en az 4 oyuncuyu daha kadrosunda görmek istediği belirtildi. Yönetimin de bu rapor üzerine harekete geçerek listedeki isimlerle temasa geçtiği, bu transferlerin büyük bir olasılıkla 5 Ağustos’ta başlayacak ikinci etap çalışmalarına yetiştirileceği söyledi.

Genç oyuncular göz doldurdu.
Yeni futbol sezonunda Altyapıdan 7 oyuncuyu A takım kadrosuna katan Yeşil- Beyazlılar sezonun ilk hazırlık maçında Çanakçında şans verdi ve genç oyuncuların sergilediği oyun Teknik heyet ve yönetim tarafından memnun kalındı.
Teknik direktör Eren Ak’ın raporları doğrultusunda A takım kadrosuna dahil edilen Erman, Muhammet, Doığukan, Murat Cem, Kaan Eren, Atakan ve Kemal Demirtürk yeni sezonda hem ilk 11 hem de 18 kişilik kadroda kendisine yer bulmak için forma savaşına başladı.
 Oynanan Çanakçaspor maçında genç oyuncuların mücadelesi ve  performanslarını ortaya koyan Erman, Muhammet ve Doğukan hem teknik direktör Eren Ak’ın hem de yönetimin den tam not aldılar.
HABER:Yılmaz AKTEPE






















Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...