Cumartesi, Temmuz 30, 2016

Rivaspor alt yapıya oyuncu seçecek

Altyapılarda yeni bir ekip kuran ve ciddi yatırımlar ile yeni bir yapılanmaya giren Riva Spor Kulübü, 2003-2002-2001-2000 doğumlu genç futbolcu ve kalecilere kapılarını açıyor.

2010 yılında kurulan Riva Spor Kulübü altyapılara verdiği önemle bölgenin en güçlü altyapısını oluşturmayı hedefliyor. Beykoz Riva’da bulunan tesis imkânlarıyla İstanbul’daki çoğu amatör ve bölgesel takımları geri de bırakan kulüp kendine ait futbol sahası, sosyal tesisleri ve antrenman yapabileceği kum ve kros alanları ile farkını ortaya koymaktadır.

Ayrıca tesislerinin Türkiye'nin bir numaralı futbol kuruluşu olan Türkiye Futbol Federasyonu ile yan yana olması da Riva Spor Kulübünü bir adım daha öne çıkarıyor. Giriştiği yeni yapılanma hamlesi ile Kulüp bünyesinde çok sayıda yetenekli sporcu yetiştirip Türk Futboluna kazandırmayı hedefleyen Riva Spor Kulübü Altyapı Takımlarındaki en büyük sorunlardan biri olan ulaşım sorununu da bütün sporcuların yararlanabileceği merkezi noktalara servisler koyarak çözmeyi planlamaktadır.

RİVA SPOR bünyesine katılmak isteyen futbolcuların ve futbolcu adaylarının 31 TEMMUZ 2016 Pazar günü Saat 15.30’da Beykoz Riva Köyünde bulunan Riva Spor Kulübü Tesislerinde kendi spor malzemeleri ile birlikte hazır olmaları gerekmektedir. Seçmelere katılacak sporcuların katılımlarını aşağıda numaraları bulunan hocalara önceden teyit etmeleri gerekmektedir.

ANTRENÖRLER
Salih Şener: 0530 516 60 81
Seyithan Bozkurt: 0544 475 28 60


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.