Salı, Temmuz 26, 2016

Ömerlispor Sezonu Açtı

Süper Amatör Ligin Arnavutköy temsilcilerinden Ömerlispor, 2016-2017 Futbol Sezonunun ilk çalışmasını Hadımköy Seyfettin Selim Tesislerinde tüm oyuncuların katılımı ile yaptı. Sezonun ilk idmanına tüm oyuncuların katılması, başta Antrenör Volkan Dönmez olmak üzere Kulüp Başkanı Vedat Dönmez ve diğer yöneticileri memnun etti. İlk idmanda oyuncularına neşeli bir idman yaptıran Antrenör Volkan Dönmez, oyuncularını fazla sıkmadı ve idman saatini fazla uzun tutmadı. Yaklaşık bir saat süren ilk idmanda düz koşu yapıldı ve daha sonra beşe iki top çalışmasıyla idman sona erdi.

Sezonun ilk idmanının ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, takım olarak tüm oyuncuların çalışmalara katılmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Bunun bir tanışma ve kaynaşma idmanı olduğuna dikkat çeken Başkan Vedat Dönmez, burada bulunan tüm oyuncularla henüz görüşme yapmadıklarını fakat gelen çağrıyı dikkate alarak sezonun ilk çalışmalarına katılım göstermelerinin sevindirici oluğunun altını çizdi. Hafta arası oyuncularla tek tek görüşme yapılıp anlaşma zemini arayacaklarını söyleyen Başkan Dönmez, “Oyuncularımızın tamamı sezonun ilk idmanını katılım gösterdi. Önümüzdeki hafta içinde tüm oyuncularla bir araya gelip onlarla anlaşma zemini arayacağız. Daha sonra Hocalarımızın belirlediği dış transferdeki oyuncularla da görüşmeler yapıp onları da kadromuza katarak tam kadro olarak önümüzdeki hafta sonu startı tam anlamıyla vermiş olacağız. Yeni sezonun camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ömerlispor Antrenörü Volkan Dönmez, yeni sezon öncesi yapılan idman sonrasında bir açıklama yaptı ve açıklamasında şu sözlerine yer verdi, “Takımda kalmasını istediğimiz tüm oyuncuların idmana teşrif etmeleri bizim umudumuzu tazelendirdi. Takımdan gitmesini istediğimiz oyuncular da var ve fakat o isimler bugün idmanda yer almadılar ve katılım sağlamadılar. Her oyuncu burada kalmak istiyor ve bu camiaya hizmet için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar hiçbir oyuncumuz ile transfer görüşmesi yapmadık desek yalan söylemiş olmayız. Bugün itibarı ile görüşmelere başlayacağız ve hafta sonuna kadar hem iç transferi hem de dış transferi noktalayacağız. Kendileriyle henüz transfer görüşmemizi yapmamamıza rağmen ilk idmana çağırdığımızda herkesin buraya koşa koşa gelmesi oyuncuların karakterini ortaya seriyor. Bizden habersiz her hangi bir kulüp ile görüşme yapmadılar ve yapmayacaklarını da beyan ettiler. Bu yaklaşım bizim de iştahımızı kabartıyor. Takımda arkadaşlığın ve ortamın ne kadar güzel olduğu da buradan kendini gösteriyor. Oyuncularımızın bu jesti karşısında tüm isimlerle anlaşma sağlayacağız ve onlarla yeni sezonda da başarılı olarak adımızı bir kez daha duyurma fırsatı yakalayacağız” şeklinde konuştu.


Bu arada Serkan Şatır'da 1 yıl aradan sonra takıma geri döndü.Serkan Şatır'ın takıma ağabeylik yapacağı ve daha çok teknik heyete yardımcı olarak tecrübesinden faydalanılacağı belirtildi.


                                                        HABER:CANER KIZILER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.