Perşembe, Temmuz 28, 2016

Küçükçekmecespor Aytaç İçten’e emanet


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece spor geçen yıl İstanbul Malatya spor’u şampiyon yapan Aytaç İçten ile Teknik Direktör için anlaştı.
2015-2016Futbol sezonunda İstanbul Malatya spor takımını çalıştıran ve Namaglûp şampiyon yapan Teknik Direktör Aytaç İçten Küçükçekmece spor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun ile bir görüşme yaptı yapılan görüşmenin ardından anlaşmaya vardıklarını açıkladılar.
Her şeyden önce gençlere değer vereceğiz
Küçükçekmece spor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun da imza töreninin ardından yaptığı açıklamada Aytaç İçten’i profesyonel liglerde futbol oynadığı dönemlerde de takip ettiğini Küçükçekmece spor’da da forma giydirmek istediğini ifade ederek “Aytaç futbolculuğunu da çok yakından takip ettiğim bir kardeşimiz. Geçtiğimiz sezon İstanbul Malatya spor’da yaptığı işleri de yakından takip ettik.Malatya’da da iyi işler yaptı. Gençlere de önem verdiğini duyduk. Burada da iyi işler yapacağına inandığımız için göreve davet ettik. Hocamızın buraya gelmesine de tek başıma karar verdim. Bu kararı tek başıma aldım. Kimseye danışmadım. Allah inşallah bizi utandırmaz.” ifadesini kullandı.
Hedeflerle ilgili olarak da konuşan Kurşun ilk hedeflerinin centilmence mücadele ederek Küçükçekmece spor’un adına yakışan bir mücadele ortaya koymak olduğunu söyledi. Kurşun“Bizim ilk hedefimiz centilmenlik içinde, sakatlık ve bela yaşamadan Küçükçekmece spor’a yakışan bir yerde sezonu tamamlamaktır.
Her şeyden önce gençlere değer vereceğiz. Elimizdeki gençlerin önünü açmaya çalışacağız. Hocalarımdan da şunu istedim bana 3 sene sonrasının takımını yapın. Kesinlikle şampiyonluk falan beklemiyorum. Şampiyonluğa falan da takım kurmayacağız. Hocalarımıza da her türlü desteği vermeye hazırız.

Daha önce profesyonel lige de çıktık. Ben bu sezon altyapıda 20 maç takip ettim. Çocuklarla birlikte yeri geldi maç yemeği yedik, oturduk, birlikte keyif yaptık. Onların o heyecanını gördüm gözlerinde.
Bu heyecanı yakalamak önemli. O çocukların gözünde o heyecanı gördüğüm için hep beraber el ele verip bu gençlere sahip çıkacağız. Şeklinde konuştu.

Aytaç İçten, çok büyük bir camiaya geldim.
Küçükçekmece spor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun ve sportif direktör Ali Nuhoğlu’nun da hazır bulunduğu imza töreninin ardından bir açıklama yapan teknik direktör Aytaç İçten çok büyük bir camiaya geldiğini söyledi. İçten, Burası çok büyük bir camia.
Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana duydukları güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Bu saatten sonra Allah herkesin gönlüne göre versin.” ifadesini kullandı.
Altyapıda Harun Özkan ile Devam

Altyapıda elde ettiği başarıları ile İstanbul liglerine damgasını vuran ve geçtiğimiz yılda aynı başarıları gösteren Harun Özkan yeniden Küçükçekmece spor ile anlaşarak devem dedi.

Geçtiğimiz sezon Tekin Öcal’ın istifasının ardından sezonun ikinci yarısında hem A takımın hem de altyapının başında maçlara çıkmaya devam eden Harun Özkan kendisini bir sezon daha Küçükçekmece spor’a bağlayan imzayı törenle attı.

Deneyimli çalıştırıcının bu süreçte hem altyapıdaki görevine devam edeceği hem de yeni teknik direktör Aytaç İçten’e destek vereceği ifade edildi. İmza sonrası bir açıklamada bulunan Özkan “Burada bize hizmetten başka bir şey düşmez.” ifadesini kullandı.

Aytaç İçten Kariyeri

 2014/2015 İstanbul Süper Amatör Lig Hasköyspor
2012/2013 Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Beykozspor 1908
2010/2011 Türkiye Bölgesel Amatör Lig 10.Grup Feriköy
2008/2009 Türkiye 2.Lig B Ktg.3.Klasman Grubu Alibeyköy
 Türkiye 3.Lig Kademe 1 Anadolu Üsküdar 1908
2007/2008 Türkiye 2.Ligi 3.Grup Alibeyköy
 Türkiye TFF 3.Ligi 4.Gr. Lüleburgazspor
2006/2007 Türkiye 3.Lig Play Off Gölcükspor
 Türkiye TFF 3.Ligi 4.Gr. Gölcükspor
 Türkiye TFF 3.Ligi 4.Gr. Kastamonuspor
2005/2006 Türkiye 3.Lig 4.Gr. Gebzespor
2004/2005 Türkiye 2. Lig A Ktg. Fatih Karagümrük
 Türkiye 3.Lig 3.Gr. Gebzespor
2003/2004 Türkiye 3.Lig 3.Gr. Boluspor

2002/2003 Türkiye 3.Lig 3.Gr. Boluspor
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.