Pazar, Temmuz 24, 2016

Küçükçekmece Nurçelikspor, Çavuş ve Akgün'e emanet.



Kadınlar 2.Lig Takımlarından Küçükçekmece Nurçelikspor 2016-17 Futbol sezonunda İstanbul un çeşitli takımlarında futbol oynamış olan Şenol Çavuş ile Teknik Direktörlük konusunda anlaşmaya vardı.
Küçükçekmece Nurçelikspor Kulüp Başkanı Nurcan Çelik,2016-2017 Futbol sezonu hazırlıkları için sahaya indi. Çelik, İlçedeki okullarda eğitimlerini sürdüren öğrencilerden oluşan futbol takımı ligde başarılı olmak için gece - gündüz çalışıyor. Kros çalışmalarından sonra sahaya inen bayan futbol takımı, hafta da çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. 2016 - 2017 Kadınlar 2. Lig de mücadele edecek takımı lige iyi bir başlangıç yapmanın hedeflerini yapıyor.
Bu sezonda şampiyonluk için hazırlanan Küçükçekmece Nurçelikspor Yeni Futbol sezonuna kan değişikliği yaparak Kadın Futbol takımızın başına Teknik Direktörü olarak Şenol Çavuş'u getirdik yeni hocamız deneyimlerini ve tecrübelerinden yararlanacağımızı düşünüyoruz ayriyeten yine Altyapı hocası olarak Zeynep Akgün görevlendirdik her iki hocamızın da camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Küçükçekmece Nurçelikspor Kadın futbol takımı Teknik Direktörü Şenol Çavuş' Küçükçekmece’de Kadın Futbol Takımımız,  bir ilk olma özelliğine sahip. Futbola meraklı genç kızlarımızı spora kazandırmak, spor akademilerine hazırlamak maksadıyla bu kurulan güzide kulübümüzü, Bir ilki başarmanın heyecanını yaşıyoruz. Eski bir futbolcu olarak Kadın futbol takımına girdiğini kaydeden Çavuş, İnşallah burada gelişerek hedeflediğimiz mevkilere geleceğiz. Takımdaki arkadaşlarımızın çoğu sporla uğraşan arkadaşlar. İlçemizi, okullarımızı iyi temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ligde de başarılı olacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Tek istediğimiz bize destek verilmesidir" ifadelerini kullandı.
HABER:Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...