Pazartesi, Temmuz 25, 2016

Keyifli Maçta Son Finalist Belli Oldu

Ormanlı kupasında Yarı finalde, Başakköyspor ile Çatalca Veteran karşı karşıya geldi.

Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf  75. dakikada Tuğberk'in  golüyle,   Çatalca Veteran'ı 1-0 mağlup eden Başakköyspor, finalde Ormanlıspor'un rakibi oldu.

Çekişmeli bir o kadarla zevkli mücadelede, top bir o kalede bir bu kalede şeklinde geçti.

35.dakikada Başakköyspor gol için yüklenirken Başakköyspor'lu oyuncu kaleciyi  çalımlarken yerde kaldı,ama hakem devam dedi.Bu pozisyondan sonra, Başakköyspor'lu oyuncuların itirazı hakemin kararını değiştirmedi.

İkinci yarı daha etkili olan Çatalca Veteran rakip kaleye daha cok adamla gidiyordu,Başakköyspor'da sağlam defans yapıp hızlı kontra ataklarla Çatalca Veteran kalesinde gol arıyordu.

Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen mücadelede, oyun atan kazanır moduna dönüştü.

65.Dakıkada Çatalca Veteran takımından Muzaffer Çelik, yaklaşık 20 metreden güzel bir vuruş yaptı,ancak top üst direkten geri döndü.

68.dakikada Veteranlar'ın kurt golcüsü Orkun,girdiği net pozisyonda Başakköyspor kalecisini geçemedi.

73'te bir topu daha yan direkten dönen Çatalca Veteran ,75'te ani gelişen Başakköyspor atağında kalesinde golü gördü.Tuğberk düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.1-0

Golden sonra oyuna,defanstan oyuncu alarak forvet bölgesine Serhat ile 3. bölgeyi güçlendiren Çatalca veteran teknik sorumlusu Faruk Ekici'nin, bu hamlesi sonucu etkilemedi ve maç 1-0 Başakköyspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Çatalca Veteran'lı oyuncular Başakköyspor'lu oyuncunun topu ceza alanı içinde eliyle kestiği iddaasında,maç bittikten sonrada  hakeme yoğun itirazda bulundu.

Maçın yıldızı Başakköyspor'dan stoper bölgesinde kusursuz oynayan Sergen Dövi olurken,yine Başakköyspor'dan Emre Karakaya performansıyla göz kamaştırdı.


                                                    HABER:CANER KIZILER








Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...