Perşembe, Temmuz 28, 2016

Bir Başakşehir Kartalspor Destanı

2013 yılında kurulan Başakşehir Kartalspor,kuruluşundan çok kısa bir süre içerisinde, 3 sezonda süper amatörde sahne alacak.

Peki neydi?. Bu kadar kısa bir süre içinde, bu başarıyı yakalayabilmek.Sorunun cevabı çok basit takım olabilmek,evet Başakşehir Kartalspor Başkanı,yöneticileri.teknik heyeti,taraftarı ve futbolcularıyla, takım nasıl olunur sorusuna bize en güzel örnektir.

Örneğin;' Bir şirketi şirket yapan çalışanlarıdır.Siz patronaj düzeyde ne kadar zeki adımlar atarsanız atın,çalışanlarınıza şirketi sevdiremedikten sonra,başarınız hep yarım kalacaktır.

Bu başarının en büyük mimarı şüphesiz,futbolcuları aynı misyon ve vizyon altında toplayan,takım olma ruhunu kendine ve etrafındakilere yayan Teknik direktör Fahri Tatlı'dır.

İşte bu muhteşem takım, Fahri Tatlı önderliğinde teknik ekibi,yönetimi,taraftarı ve futbolcularıyla birlikte,yapmış olduğu flaş transferleriyle gözünü yine bir üst lige dikti ve ligte ki diğer rakiplerine de hayırlı bir sezon geçirmeleri dileğiyle başarılar diledi.  


                                                 HABER:CANER KIZILER







Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.