Perşembe, Temmuz 28, 2016

Beykoz,spor camiası demokrasi'ye sahip çıktı

    
15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve zorlu gecelerinden birini yaşadı.
Devletin içerisine sızmış ve devletin bir çok önemli koltuğunu işgal etmiş bir ihanet çetesi,silahlı terör örgütü bu vatanı savunmak için, bu aziz vatanın evlatlarının vergileriyle alınmış silahlarla bu milleti vurmaya ve Türkiye Cumhuriyetini ele geçirmeye cüret etti.
Bu vatanın aziz evlatları yüreklerinde bulunan imanla tankların önüne yatarak,uçaklardan atılan bombalara,silahlardan çıkan kurşunlara adeta göğüslerini siper ederek,canlarını ve kanlarını vererek,demokrasiye,cumhuriyete ve halkın seçilmiş temsilcilerine sahip çıktılar.
Gerçekten kolay bir gece değildi.Adeta ikinci bir kurtuluş savaşı destanı yazıldı.Bu vatan için 246 vatan evladı canını verirken,2185 vatan evladı da kanını vermekten asla çekinmedi.Cenab-ı Allah'ta bu alçaklara,bu vatan hainlerine fırsat vermedi.
Darbeye karşı olan her vatan evladı gibi Beykoz,spor kamuoyu da darbeye hayır,demokrasinin yanındayız mesajları verdi.
Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü sayın Bülent Küçük darbe girişimi sonrası ilçemizde faaliyet gösteren Örnekköyspor,Yeni mahallespor,Kavacıkspor,Paşabahçespor gibi bir çok kulübümüzü ziyaret ederek oyunculara Türk bayrağı,tişört ve Türkiye şapkası hediye etti.Bu ziyaretlerde spor kamuoyuna çok güzel birlik ve beraberlik mesajları verdi.Spor camiasının takdirlerini topladı.
Beykoz Kulüpler Birliği'de bu süreçte kamuoyuna oldukça iyi birlik ve beraberlik mesajları vererek darbenin karşısında olduklarını gösterdi.
Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı sayın Asım Özdemir ve Kulüp başkanları Beykoz Belediyesi önünde demokrasi nöbeti tutarak,okudukları ve yayınladıkları bildiriyle demokrasinin yayında,darbenin karşısında olduklarını tüm kamuoyuna deklare ettiler.
Yine Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği  önderliğinde bir çok kulüp darbeyi protesto yürüyüşleri düzenlediler.
İlçemizde faal olan bir çok kulübümüzde yapacakları antrenman öncesinde Türk bayrağı açarak,bayrağımızın önünde birlik ve beraberlik mesajı verdiler.Darbeye karşıyız diyerek demokrasinin yanında olduklarını gösterdiler.
Son söz olarak Beykoz Spor kulüplerimiz ve Spor yöneticilerimiz darbenin tamamen karşısında olduklarını ve demokrasiden yana tavır aldıklarını,demokrasiden asla taviz vermeyeceklerini tüm dünyaya haykırdılar.
Bizde ülkemizin zor günler yaşadığı bu süreçte verdikleri birlik ve beraberlik mesajlarıyla spor camiasına yön veren,halkımızın ve devletimizin yanında olan başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Bülent Küçük bey ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir bey olmak üzere tüm yetkililere ve spor kulüplerimize milletimiz adına teşekkür ediyoruz.Darbeye karşı,demokrasinin yanında olduğumuzu belirtiyor;Allah bu aziz milletin yardımcısı olsun duasıyla yazımıza son veriyoruz.Kalın sağlıcakla.

YAZAN:ÜMİT YILMAZ 26/07/2016

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.