Pazartesi, Haziran 27, 2016

Zafer Öğer İstanbul Altınordu'da


Uzun yıllar Beşiktaş'ın ve birçok profesyonel kulübün kalesini koruyan, daha sonra antrenör olarak Türk futboluna hizmet eden efsane isim Zafer Öğer, İstanbul Altınordu SK ile anlaştı.

Yeni sezon öncesinde bir çok futbolcusu ile yeniden anlaşan İstanbul Altınordu SK, Kartal'daki kulüp tesislerindeki görüşmenin ardından tecrübeli teknik adamla el sıkıştı.

Altınordu SK Başkan Yardımcısı Erdinç Cenker yaptığı açıklamada, bundan sonraki hedeflerinin kadro şekillenmesinin olacağını ve kurumsal yapıya önem vereceklerini söyledi. Çok önemli bir futbol adamıyla sözleşme imzalamalarının kulüp açısından önemli olduğunu belirten Cenker, Altınordu olarak yakın zamanda çok önemli işler başaracaklarını söyledi.



Zafer Öğer'in 2008-2009 sezonunda da Altınordu'da görev aldığını hatırlatan Cenker, yeni transferler ile güçleneceklerini ve hedeflerinin 1. Amatör'den Süper'e çıkmak olduğunu söyledi.

1960 doğumlu Öğer son olarak geçen sezon Adana Demirspor'da kaleci antrenörlüğü yaptı. Beşiktaş, Göztepe, Denizlispor, Malatyaspor ve Çaykur Rizespor'da da kaleci antenörlüğü yapan Öğer'in tek teknik direktörlük deneyimi 2008'de Altınordu'da... Bu nedenle Kartal temsilcisinin Öğer'in kariyerinde özel bir yeri var.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...