Çarşamba, Haziran 29, 2016

Bakırköy Belediye Stadı Beşiktaş'a verilmiyor


Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Bakırköy Belediyesi tarafından Beşiktaş'a verilmesi kararı döndü.

Bilindiği gibi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Kulübü ile sözlü bir protokol yapmış ve Bakırköy Spor ve Yaşam Köyü'nü Siyah-Beyazlılara vermek için anlaşmıştı. Olay amatör spor kamuoyunda büyük tepkiye yol açsa da Bakırköy Belediye Meclisi, Başkan Kerimoğlu'na tesis için Beşiktaş Kulübü ile protokol yapma yetkisi verdi. Lakin CHP İl Spor Komisyonu, İl Başkanlığı ve Genel Başkanlık bu gelişmeye onay vermedi. Genel merkezden gelen tepkiler üzerine Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun da tesisi Beşiktaş'a vermekten vazgeçtiği belirtildi.

Konuyla ilgili Yerel Futbol'a açıklamada bulunan CHP İl Spor Komisyonu Başkan Vekili Abdullah Kaya, "Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a verilmesi şu an için söz konusu değildir. Konuyla ilgili İl Spor Komisyonumuz ve Genel Başkanlığımız Belediye Başkanlığı ile görüşmelerde bulundu ve kararlarından vazgeçmeleri sağlandı. Spor konusunda aktif çalışma içinde olan, her ilçede spor komisyonu kuran partimiz her daim amatör sporun yanındadır. Böyle bir protokole gönlümüz razı olmadı" dedi.

HABER: AHMET YAVUZ TANER-EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...