Pazar, Haziran 26, 2016

'Ramos' Erhan yuvada kaldı


Bir sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e dönen İstanbul Kemahspor iç transferde önemli bir isme imza attırdı. Takımın namağlup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan stoper Erhan Yeygül'le bir sezonluk daha anlaşma sağlandı.

'Ramos' lakaplı 1987 doğumlu oyuncu geçen sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Acıbademspor'da başlamış, daha sonra 1. Amatör Lig takımlarından Doğangüneşspor'a transfer olmuş, son olarak da Kemahspor'a geçmişti.

Hırslı ve mücadeleci futboluyla bilenen, hava toplarındaki hakimiyeti, sürpriz gol ve asistleriyle dikkat çeken Erhan, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Her zaman hedefi olan Ateş Yıldırım hocam ve büyük Kemahspor camiasıyla devam edeceğim için çok mutluyum. Geçen sezon namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attık. Aynı başarıyı 1. Amatör Lig'de de tekrarlamak istiyorum" dedi.

Şampiyonluklara alışık!
Futbola İcadiyespor'da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan daha sonra Acıbadem Üsküdar SK'ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör'e çıkan kadrosunda yer aldı. 
Erhan geçen sezona ise 1. Amatör'de Acıbadem Üsküdar'da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor'a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar'ın 1. Amatör Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 
Başarı oyuncunun CV'sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör) da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.