Perşembe, Haziran 30, 2016

İstanbul futbolu İASKF iftarında buluştu


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, spor camiasının önemli isimlerini, iftar sofrasında bir araya getirdi. 

İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörler Evi'nin bahçesinde gerçekleşen iftar programına TASKK Başkanı Ali Düşmez ve İASKF Başkanı Ali Tanrıyaşükür ev sahipliği yaparken, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül ve yönetim kurulu üyeleri, TFF İstanbul eski İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, kulüp başkanları, antrenörler ve spor camiasının önemli isimleri katıldı.

Oruçların açılmasının ardından iftar programına ev sahipliği yapan TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, kısa bir açılış konuşmasının ardından sözü Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF Amatör İşler Kurul Başkanı Ali Düşmez'e verdi. 

İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Ali Düşmez, konuşmasının genelinde birlik, beraberlik vurgusu yaptı. "Bu güzel tabloyu her yıl görmek istiyoruz" diyen Düşmez, "Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ediyorum. İstanbul gibi bir yerde; Çatalca, Tuzla, Pendik, Silivri’den gelen misafirlerimiz var. Şu anda burada spor ailesinin insanları yan yanayız. Bu bakımdan çok değerli. Hem şahsım olarak hem de arkadaşlarım adına bugün bizlerle beraber olduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

‘Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var’

Ortak bir amaçlarının olduğunu ve bu doğrultuda topluma hizmet ettiklerini belirten Ali Düşmez, "Bizler yönetim, amatör camianın seçilmişleri olarak taban birlikleriyle beraber ortak bir amacımız var. Dünyanın sonu bile gelse, o ağacı dikmeye çalışan 90 yaşına gelmiş ihtiyar misali bize emredilen olduğu için sizlerle paylaşıyorum; son ana kadar hizmet yapmamız, bu toplum adına ortaya bir şeyler el birliğiyle getirmemiz lazım. Tabii bunları getirirken de şahsi oynamamamız lazım. Çünkü gelinen tabloda toplumun yaşadığı sıkıntıların birlik ve beraberlikteki kopukluktan kaynaklandığını ifade etmek istiyorum. Biz burada spor aleminin organizasyonunu yapıyoruz. Spora hizmet yapıyoruz, gençliğe hizmet yapmaya çalışıyoruz ama bu işin arkasında o gençlerin ve bizlerin birlikteliğinden bu ülkenin birlikteliğine göndermeler yapmamız gerektiği fikri ile bu hizmetleri yapıyoruz. Olduğumuz tüm anımızdan son günümüze kadar, burada oturduğumuz koltuklarda hangi günümüz son gün ise biz son ana kadar toplum adına hizmet yapmak zorundayız. Yalnız bir şeyi özellikle söylüyorum. Birlik ve beraberlik olmadan bu hizmeti ne ben, ne siyasiler, ne de başka konumdakiler yapamaz. Onun için birlik ve beraberliğe bu toplumun ihtiyacı olduğunu vurgulamak istiyorum" dedi. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER










(Daha fazla fotoğraf eklenecektir)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.