Pazar, Haziran 26, 2016

İstanbul Bafraspor savunmayı güçlendirdi


Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek İstanbul Bafraspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı Siyahlılar, son olarak Altıntepsispor'da oynayan savunma oyuncusu İsmail Çalışkan'ı kadrosuna kattı.

Bu sezon yaptığı transferler ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı Siyahlılar'ın Kulüp Başkanı Fatih Demir, yaptığı açıklamada, 1998 doğumlu oyuncu İsmail Çalışkan ile anlaştıklarını söyledi. Yeni sezonda hedeflerini bir üst lig olarak belirlediklerini ifade eden Başkan Demir, önemli isimleri kadrolarına katacaklarının sinyallerini de verdi. 

İsmail Çalışkan kimdir?
2000 yılında Galatasaray altyapısında futbola başlayan İsmail Çalışkan, savunma hattında görev yapıyor. 2002-2006 yılları arasında Batı Trakya altyapısında oynayan Çalışkan, bir yıl da Bayrampaşaspor forması giydikten sonra 2008 yılında Marmaris Belediyespor ile profesyonelliğe adım attı. 2009 yılında tekrar Bayrampaşaspor'a dönen 28 yaşındaki savunmacı, 2010-2011 sezonunda Gümüşhanespor'da oynadıktan sonra Ağustos 2013'te Çatalcaspor ile amatöre dönüş yaptı. Bu takımda gösterdiği performans ile 3. Lig'e yükselme sevinci yaşayan İsmail Çalışkan, 2015 yazında Yenibosnaspor ile anlaştı. Başarılı savumacı, geçtiğimiz sezonu ise Altıntepsispor'da geçirdi


16 yıllık futbolculuk kariyerinde sayısı maça çıkan İsmail Çalışkan, 2. Lig'de 7, 3. Lig'de 69, BAL'da ise 37 maçta forma giydi. 

HABER: GÖKHAN TANER 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...