Pazar, Haziran 26, 2016

İstanbul Altınordu camiası iftarda buluştu


İstanbul Altınordu Spor Kulübü, futbolcular, yöneticiler birlikte iftar yaptı. İftar programına Türk futbolunun efsanelerinden Beşiktaş'ın eski kalecisi Antrenör Zafer Öğer de katılırken, oyuncularla sohbet etti, fikirlerini belirtti. İftarda şampiyonluğunu da kutlayan İstanbul Altınorduspor oyuncularına şampiyonluk primi dağıttı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Erkubilay, yeni yönetim kurulundaki arkadaşları ile beraber çok önemli projeleri hayata geçireceklerini ve amaçlarının kurumsal yapıyı sağlamlaştırarak daha büyük hedeflere gitmek istediklerini söyledi. Ramazan ayı dolayısıyla gerek ihtiyaç sahiplerine kumanya, gerekse maddi anlamda destek sağladıklarını ve amaçlarının sadece sportif işler değil, hayatın gerçekleriyle yüzleşmeleri gerektiğini belirtti.

'Bombalarımız yakında patlayacak'
Son günlerde İstanbul Altınorduspor'da yaşanan hareketlilik spor camiasının dikkatini çekerken, Başkan Hüseyin Erkubilay, en büyük bombalarının yakında patlayacağını belirtti. Geçen sene kadrolarında bulunan tüm oyuncularla tekrar çalışmak istediklerini belirten belirten Antrenör Bülent Kaya, yeni hedefleri ve projeleri duyduklarında tüm futbolcuların heyecanlandığını ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkacaklarını belirtti.

Başkan Hüseyin Erkubilay, kulüp yönetiminde bulunan tüm arkadaşlarının çok önemli isimler olduğunu, yakın zamanda çok önemli ziyaretler yaparak hedeflerini belirlediklerini, çok önemli bir kaç hoca ile çalışacaklarını, basketbol ve voleybol dahil atletizm, satranç, masa tenisi ve yüzme branşlarını da aktif ederek faaliyete açtıklarını belirtti.


Erkubilay: En iyi cevabı sahada verdik
Altyapı ve futbol okulu dahil toplam aktif olarak yaklaşık 450 sporcuya yıl içerisinde hizmet verdiklerini belirten Başkan Hüseyin Erkubilay, geçen sene çok kaliteli kadro kurduklarını ve kaliteli kadroları ile sezon başında şampiyon olurlar diyenleri mahçup etmediklerini belirtti. Kendilerinin başarısız olmaları için bekleyenlerin olduğunu ama hem genç takım oyuncularının hem de A takım oyuncularının gereken cevabı sahada verdiğini söyledi. Daha birkaç aylık hoca olmasına rağmen kendisini bir şey zannedenlere en büyük cevabı antrenör-oyuncu Bülent Kaya'nın verdiğini belirten Başkan, sabahları çok gülenlerin değil, sonunda gülenlerin kazanacağını belirtti.



Genç: Büyük hedeflerle ilerleyeceğiz
Kulüp Başkan yardımcısı Ali Genç ise yakın zamanda büyük bombalarının olduğunu ve gece gündüz çalışarak kurumsal yapıyı oluşturmak istediklerini belirtti. Altyapı dahil tüm kadro yapısının disiplin içerisinde hareket edeceğini, antrenöründen futbolcusuna, yöneticisine kadar büyük hedeflerle ilerleyeceklerini belirtti.


Hafta arasında Ankara'da bir takım ziyaretler yaptıklarını belirten Ali Genç, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ile görüştüklerini ve projelerine destek aldıklarını ve aldıkları bu enerji ile çok daha iyi çalışacaklarını belirtti. 

Son olarak Kulüp Başkanı Hüseyin Erkubilay, tüm takımlara başarılar diledi ve kaliteli bir kadro kuracaklarını, hedefi olan kaliteli futbolcularla çalışmak istediklerini belirtti.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.