Çarşamba, Haziran 29, 2016

Gençlergücüspor ailesi iftarda buluştu


Gençlergücüspor Kulübü yönetimi tarafından Serkan İnegöl köftecisinde organize edilen iftar yemeği Yöneticiler, Futbolcular ve Üyeleri bir araya getirdi.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Sedat Öpçiner, “Öncelikli olarak Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah´tan dilerim. Gençlergücüspor Kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği ile camiamızı bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve birlik beraberliğimizi siz üyelerimizle paylaşmak istedik. Yemek davetimize ilgi gösteren aynı zamanda kulübümüzün vermiş olduğu iftarımıza katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcımız Adil Kansu, Yöneticilerimiz, Eski Başkanlarımız, üyelerimiz ve futbolcularımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İftar yemek programımız maksadını bulan bir proje oldu. İlerleyen zamanda farklı projeler ile Gençlergücüspor ailesi olarak daha sık bir araya gelerek yeni projeler üreteceğiz ve kulübümüzü bir adım daha ileriye götürmeye çaba göstereceğiz” dedi.

Öpçiner Yeni sezona başlamadan önce bazı futbolcular ile anlaşarak, transferleri yapmaya başladıklarını, hedeflerinin ise şampiyon olup bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Öpçiner Son olarak “Bu gecenin vesilesi ile İnegöl İlçe halkının Cuma gecesine denk gelen kadir gecesini kutluyorum, hayırlara vesile olur inşallah. Daha sonrada Ramazan bayramını hayırlısı ile karşılamayı Rabbim cümlemize nasip etsin” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.