Cumartesi, Haziran 25, 2016

Dalgıç: Alnımız ak çünkü saygımız var


Etilerspor 2. Başkanı Erdal Dalgıç, Yeni Ufukspor'un kendilerinin ihracıyla ilgili TFF İl Tertip Komitesi'nin ret kararı sonrası kararı eleştirenlere yönelik bir cevap yazısı yayımladı.

Dalgıç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın değerli ve akıllı arkadaşlar. Bir takımı ve bir federasyonu bu kadar küçük düşürme isteği neden, biz Etilerspor Kulübü olarak anlam veremedik. Biz maça çıkmamazlık yapmadık, maçımıza gittik ve iki takım olarak (Sarıgöl Birlik ve Etilerspor) maça çıktık ama futbolcu kardeşlerimizin sağlığı açısından macımızı yarıda kestik çünkü sporcularımızın sağlığı bizim için daha önemli. 
Sayın arkadaşlar sizin gibi bilinçsiz insanlar ve basındaki birkaç dostunuzla Türk futbolunu lekelemeyin. Belki hayatınızda futbolla alakanız olmadı sadece seyirci oldunuz hafif bir sorumluluk alınca da kraldan çok kralcı oldunuz. Yapmayın ayıptır. Disiplin Kurulu'na  şikayet eden siz aynı kurulu aldığı kararı saygısızca lekeleyen yine siz, buna anlam veremedim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Yapmayın, bırakalım karar veren insanlar görevlerini doğru yapmanın keyfini çıkarsın. Bize sadece taktir etmek düşer. Biz size de, Futbol Federasyonu'muza da, Disiplin Kurulu'muza da sonsuz güveniyoruz. Saygılarımla. Teşekkür ederim."


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın ikinci Başkanım;
Futboldan ne kadar anlayıp anlamadığı yönetici olduğu külübünün daha takımının maça çıkıp çıkmadığından haberi yok. Fedarasyonda hakem raporunda hakemin Etilerspor'un 8 kişi ile geldiği hakem raporunda belirtilmesine rağmen yalan yanlış beyanlarda bulunup öncelikle kendini kandıran 2. Başkan sonra da bu futbolu resmi belgeli önce futbol antrönerini kandırmak tertip komitesini kandırma çabası içine girmek ancak sen ve senin gibilere yakışır.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...