Çarşamba, Haziran 29, 2016

Adıyaman 1954 Erhan Koç’a emanet



Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Adıyaman 1954, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Erhan Koç ile anlaştı.

Geçtiğimiz yıl Bingölspor’da şampiyonluk yaşayan ve bu takımı 3. Lige taşıyan Erhan Koç yeni sezonda Adıyaman 1954 kulübünün başarısı için çalışacak.

Adıyaman 1954 kulübü gibi hedefi olan ve şampiyonluğa susamış bir şehirde olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Erhan Koç, "Ben bu bölgeyi iyi tanıyan birisi olarak Adıyaman’ı ve Adıyaman 1954'ü de yakınan tanıyorum. Geçtiğimiz sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran bu takıma inşallah hep birlikte şampiyonluğu yaşatmak en büyük hedefimiz olacaktır. Kulüp başkanı Hüseyin Koç gerçekten sporu, Adıyaman’ı ve taraftarını seven bir başkan. İnşallah Dersimspor’da ve Bingölspor'da yakalamış olduğumuz başarıyı burada da yakalayıp Hüseyin Başkan’a ve Adıyaman’a şampiyonluğu yaşatmak bizi mutlu edecektir. Allah hayırlı uğurlu eylesin, Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

'Şampiyonluk istiyoruz'

Yeni sezona yeni umutlarla ve şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü başkanı Hüseyin Koç, "Geçtiğimiz sezon bizlere emek veren teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş bir puanla şampiyonluğu kaçırdık. Geçtiğimiz günlerde ilimiz protokolüyle yapmış olduğumuz istişare neticesinde bizler yeniden umutlandık ve onlardan almış olduğumuz cesaretle yeni sezona şimdiden Bismillah dedik. İlk olarak bölgemizde elde etmiş olduğu başarılarla adından söz ettiren Erhan Koç hocamızla anlaşma sağladık. Hocamız 2014-2015 sezonunda Dersimspor'u, 2015-2016 sezonunda ise 12 Bingölspor'u BAL'dan 3. Lige çıkardı. İnşallah yeni sezonda aynı başarıyı burada da sağlayıp geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu burada hep birlikte yakalamak istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin" dedi.

HABER: ZEYNAL BOZ


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.