Salı, Haziran 28, 2016

70 Larendespor'dan imza şov


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor, Bölgesel Amatör Lig hedefiyle hazırlandığı yeni sezon öncesi dış transferde daha önce anlaşma sağladığı oyunculara imza attırdı. Turuncu Beyazlılar, Adana'dan forvet oyuncusu İdris, 1998 doğumlu genç stoper Mehmet ve Kayseri'den sağ bek Hasan ile her konuda anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. 

Konuyla ilgili Yerel Futbol'a konuşan Antrenör Mustafa Kuyucu, "15 Temmuz'da takımımız topbaşı yapacaktır. Daha önce anlaştığımız oyunlar ile sözleşme imzalamaya başladık. Bu yıl hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu parola ile çıktığımız bu yolda bizleri başarıya götürecek kadroyu kuruyoruz. İnşallah güzel günler bizim olacaktır" dedi. 

Futbolcular 'şampiyonluk' için kenetlendi

2016-2017 sezonunda 70 Larendespor'un başarısı için ter dökecek futbolcular da "Şampiyon 70 Larendespor" sloganı altında birleşerek görüşlerini aktardı. 

Forvet pozisyonunda oynayan İdris, "Hedefleri olan bir takımın formasını giyeceğiz. Ben, bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi. Genç stoper Mehmet ise yaptığı açıklamada, "Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Abilerimle bu sezon Bölgesel Amatör Lig vizesini alacağız" diye konuştu. 

Sağ bek pozisyonunda oynayan Hasan da "Bu yıl tarih yazmak için buradayız. 70 Larendespor kaliteli bir kadrosu var. Bizler bu kadroya güç katmak için buradayız. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

YerelFutbol.com





Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...