Cuma, Mayıs 27, 2016

Sekbanlarsporun gururu Ekrem Aksoy takımda kaldı


Sekbanlarspor Kulübü’nün Süper Amatör Lige çıkmasında büyük katkısı bulunan tecrübeli milli futbolculardan Ekrem Aksoy, sözleşme yenileyerek takımında kaldı.

Geçen sezon Sekbanlarspor forması giyerek takımının 1. Amatör Ligden, Süper Amatör Lige çıkmasında büyük katkı sağlayan milli futbolcu Ekrem Aksoy, takımı ile sözleşme yeniledi. Bu arada geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’da düzenlenen Bölgesel Amatör Karma Turnuvası’nda İstanbul Bölge Karması adına forma giyen ve Şampiyonluk Kupasını kaldıran başarılı futbolcu Ekrem Aksoy, takımının 14-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Moldova’da düzenlenecek olan UEFA Regions Cup Turnuvası’na katılmaya hak kazanmasında da etkin rol aldı.

“İki mutluluğu bir arada yaşıyorum”
Başarısını takım arkadaşları ile birlikte kutlayan tecrübeli futbolcu, iki mutluluğu bir arada yaşadığını belirterek, ‘’Kulübüm Sekbanlarspor ile tekrar sözleşme yenileyerek takım arkadaşlarım ile birlikte Süper Amatör Ligde ter dökecek olmanın onurunu ve ülkemi temsilen Moldava’da gerçekleştirilecek olan UEFA Regions Cup Turnuvası’nda yer almanın gururunu birlikte yaşıyorum. Beni sonuna kadar destekleyen tüm büyüklerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ekrem Aksoy Kimdir.
1988 Ordu doğumlu oyuncu Feriköyspor, Bayrampaşa Tunaspor, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Erokspor ve Sekbanlar Spor formalarını giymiştir.  Bayrampaşa Tunaspor ve Erokspor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşayan oyuncu BAL liginde 41 maçta forma giyip 5 gol kaydetmiştir. 18 yaşında Feriköyspor un kaptanlığını yapan tecrübeli oyuncu 3.lige terfi maçlarında Feriköyspor formasını terletmiştir. 2012 de İstanbul’da düzenlenen UEFA Regions Cup Turnuvasında Milli formayı giyen futbolcu 3 maçta görev almıştır.  Bu yılda milli takımın kaptanlarından biri olarak görev alarak ülkemizi Kasım ayında Moldova da gerçekleştirilecek UEFA Regions Cup Turnuvasında temsil etme hakkına sahip olmuştur.

HABER:MUSTAFA KAYNAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.