Pazartesi, Mayıs 30, 2016

Kazımkarabekir Mevlanaspordan şampiyon gençlere özel kutlama


U13 ligi 15.grupta şampiyon olan gençlere kulüp olarak özel tören düzenlendi. Tören fotoları ve sezon için yapılan açıklama aşağıdadır. Şampiyon olan gençlere Başkan Mustafa Türlü tarafından madalya ve başarı sertifikasıda takdim edildi.


2015-2016 sezonu U13 ligi 15.grup şampiyonu Kazımkarabekir Mevlana spor ödül töreni tesislerimizde gerçekleşmiştir. Bu şampiyonlukta emeği geçen tüm genç futbolcularımızı, başta hocamız Oktay Ocak alt yapı sorumlularımız Demir Müsellim, Akın Kabaca, başkan yardımcılarımız Aktan Pala, Hüseyin Demirelli, Muhdi Ekinci, Altan Güngörmez, Ersin Karaman, ve Ayhan Arslan'ı  ve her zaman yanımızda bulunan taraftar grubumuzu tebrik ederiz.  


Ayrıca Amatör sporun destekçisi her daim yanımızda bulunan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız sayın Hasan Tahsin Usta beyefendiye, İsmail Selalmaz beyefendiye, EĞİTİM MARKET kurumları Muhammed Koçalay ve Ömer Koçalay beyefendiye ve bir önceki dönemlerde antrenörlüğümüzü yapan Hüseyin Aktaş hocamıza ve tüm yaş gruplarında gençlerimize futbol oynama imkanı tanıyan Başkanımız Sayın Mustafa Türlü'ye teşekkür ederiz...




Kaynak : Kazımkarabekir Mevlana sosyal paylaşım sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...