Cumartesi, Mayıs 28, 2016

Halkalı Taştepespor Tur'u rahat geçti.

 U 13 Ligi şampiyon olarak tamamlayan Halkalı Taştepespor Türkiye şampiyonası 1.Eleme maçında Yeni Levent Konaklarspor  takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek 2.tura adını yazdırdı.
 U 13 Türkiye şampiyonasına gitmek için İstanbul Bölgesi 1.Tur eleme maçın'da Halkalı Taştepespor ile Yeni Levent Konaklarspor takımları Bakırköy Belediye sahasın’da karşı karşıya geldiler.
Müsabakanın ilk yarısı her iki takımda denk futbol sergilerken girdiği gol pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarı oyuncu değişiliği ile başlayan Halkalı Taştepespor takım ilk yarıya göre daha baskılı ve rakip kalede etkili olan Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Taştepespor takımı ataklarını sıklaştırdı.
42. Dakikada Bordo Mavili takım Halkalı Taştepespor da Halkalı Harun ceza sahası içinde topa çok sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Küçükçekmece temsilcisi bu golle 1-0 öne geçti.
54.Dakikada Halkalı Taştepespor takımında Mehmet takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
61.Dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen gol Halkalı Taştepespor takımında Uğur’un kafa gollü skoru 3-0 yaptı.
Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Taştepespor U 13 takımı ikinci yarıda güzel futbolu yan ısıra Harun,Mehmet ve Uğur’un attığı gollerle güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek 2.Turda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak takım oldu.
Şampiyonluk Kupası verildi.
Karşılaşma sonrası 18.Grup şampiyonu olan U 13 Halkalı Taştepespor TFF tarafından İsmail Öngün ve 10.Grup şampiyonu U 13 Yeni Levent Konaklarspor takımının şampiyonluk kupasını Halkalı Taştepespor Kulüp Başkanı İsmail Meriçli tarafından şampiyonluk kupaları düzenlene törenle verildi.Kupa töreninin ardından her iki takım futbolcuları ve teknik heyet yöneticiler güzel dostluk örneği göstererek topluca resim çektirdiler.









HABER:Yılmaz AKTEPE




































Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.