Pazar, Mayıs 29, 2016

Giresun Emeksan U19 Şampiyon

İstanbul U19/2 ligi 15.grup ekiplerinden Giresun Emeksan ve İstanbul Trabzon ekipleri Yıldıztabya Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Bu hafta Çayırbaşı Özkanspor’un ligden çekilmesiyle şampiyonluğu garantileyen Emeksanspor maça çok rahat bir havayla çıktı.Puan alamasa bile averaj farkıyla grubunda şampiyon olacağını garantileyen ekip maça başladı.

Maça iki ekipte istekli başladı.İlk yarıda İstanbul Trabzon’un baskıları sonuç vermedi ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi 0-0.

İKİNCİ DEVRE ŞAMPİYONA ŞOK
İkinci devreye hızlı başlayan İstanbul Trabzon 61.dakikada Samet’in ayağından bulduğu golle skoru 1-0’a getirdi.Golden sonra toparlanmak isteyen şampiyon 81.dakikada Şuayip’in attığı golle yıkıldı ve oyundan alınan Mehmet ise kenardan hakeme söylediği argo söz sebebiyle 86.dakikada kırmızı kart gördü.Mücadelede başka gol olmadı ve İstanbul Trabzon mücadeleyi kazanan taraf oldu ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

“GİRESUN EMEKSAN ŞAMPİYON”
Ligde çıktığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet 1 beraberlikle şampiyonluk ipini rakiplerinin önünde 33 puanla göğüsleyen ekip averaj farkıyla şampiyonluğu garantiledi ve bir üst lige çıkmaya hak kazandı.
Giresun Emeksanspor’un başkanlığını yapan Serkan CİHAN “Yorucu ve keyifli bir sezonun ardından gelen şampiyonluğun mimarı teknik direktörümüz Sedat Yılmaz’a,bütün genç futbolcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” sözleriyle takımının şampiyonluğunu kutladı.
Şampiyonluğun baş mimarlarından olan Sedat YILMAZ ise “Yola çıkmış olduğum 21 genç aslan gibi evladımın büyük özverisi sayesinde ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu ilan etmiş bulunmaktan onur ve gurur duydum.Bunu bana ve Giresun Emeksan camiasına yaşatan 21 pırlantaya çok teşekkür ediyor hepsinin alnından öpüyorum onlar bunu hak etti.” dedi.

Seneye U19/1’de mücadele edecek olan ekibe başarılarının devamını diliyoruz.
YEREL FUTBOL

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.