Salı, Mayıs 31, 2016

Final gibi maçın galibi Abide-i Hürriyet


İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyük Ümitlerspor ile Abide-i Hürriyetspor Rami Sahası'nda karşılaştılar. Maçı 1-0 kazanan konuk ekip 1. Amatör Lig yolunda büyük adım attı. Büyük Ümitler ise tam aksine büyük fırsat tepti.

Mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu, Ramazan Şahan, Volkan İpçioğlu Hakem 3. lüsü yönetti
Büyük Ümitlerspor taraftarlarının  büyük  desteği ile  sahaya çıktı. Abide-i Hürriyet'i ise 10-15 kadar taraftarı destekledi. Karşılaşmada ilk yarısı orta alan şeklinde geçti. ev sahibi ekibin ilk yarıda  tek  önemli atağında top  üst direkten döndü. Karşılaşmanın 2. Yarısına Konuk ekip daha atak başladı 
58.dakikada Tolga karambolde attığı golle takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 
Maçın 80. dakikasında iki takım arasında başlayan kavga nedeniyle Hakem Direnç Tonusluoğlu maçı durdurdu. Saha komiserleri ve iki takımın idarecileri ile teknik adamları futbolcuların kavgasını yatıştırmak için büyük uğraş verdiler.

Olaylar sona erdikten sonra karşılaşmanın hakemi oyunu başlattı. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Abide-i Hürriyetspor zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılarak önemli bir avantaj yakalarken Büyük Ümitlerspor ise umutlarını önümüzdeki haftalara bıraktı.

STAT: Rami
HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Ramazan Şahan, Volkan İpçioğlu
SAHA KOMİSERİ: Turgut Arık, Yasin Alimler
BÜYÜK ÜMİTLER SK: Muharrem, Atacan, Sedat, Yüksel (Suat), Emir, Aykut, Mustafa, Salih, Serbay, Fehmi, Ahmet
ABİDE-İHÜRRİYETSPOR: Umutcan, Gökhan, Kerem, Emrah, Hakan, Yunus (Tolga Öner), Hasan (Yasin), Engin, Burak (Mustafa), Tolga, Cem
GOL: Tolga (65)

KIRMIZI KART: Kubilay (Büyük Ümitler)

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN/AHMET KARALİ












Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.