Salı, Mayıs 31, 2016

Tecrübeli savunmacı Çeliktepespor'dan ayrıldı


Bu sezon yaptığı çıkış ve sergilediği performans ile sezonun flaş takımı olan Çeliktepespor'da savunmanın başarılı ismi Emre Ayhan, takımdan ayrıldı.

29 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon Çeliktepespor'a transfer olmuş, bu sezon takımının yaptığı çıkışta önemli bir rol edinmişti. Sarı Siyahlı ekiple gruplarda şampiyonluk sevinci yaşayan ve tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Emre Ayhan, Klasman Grubu'nda takımının tüm maçlarında sahada yer aldı.

Bu sezon grup aşamasında 24, klasmanda da 9 maçın tamamında sahada 90 dakika yer alan Ayhan, performansıyla adından söz ettiren Çeliktepespor'un önemli ismi oldu.

Sezonun bitmesinin ardından Çeliktepespor'dan ayrıldığını açıklayan Emre Ayhan, henüz bir takımla anlaşmadığını, gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Emre Ayhan, Çeliktepespor savunmasının önemli ismiydi...
Takımdan ayrılan 3. isim
Yaş ortalaması genç bir takımla mücadele eden Kağıthane ekibinde hem performansı, hem de gençlere ağabeylik yapmasıyla öne çıkan Emre Ayhan, takımdan ayrılan 3. isim. Daha önce de sezonu 20 gol ve 20 asist barajına ulaşarak tamamlayan sol kanat oyuncusu Batu'yla 7 gol atan stoper Hasan Emre takımdan ayrılarak Bakırköyspor'la anlaşmıştı.

HABER: GÖKHAN TANER

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Boyle yürekten gönülden oynayıp kırmızı kartsız sezonu bitiren 40mac 11oynayan baraj macinda bal ligini kaybeden stoper herlde az bulunur basarilarin dewamini dilerim yurekli insan

Adsız dedi ki...

Teşekkürler kardesimmm

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.