Pazar, Mayıs 29, 2016

Emir Doğancan Güvenal 'Kazanacağız'


Büyük Ümitler takımı bu sene beklentilerin üzerinde bir performans sergilerken, takımın genç isimleri de göz önüne çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Zekeriyaköy maçını  8-1 lik galibiyetle kapatan sarı siyahlı ekipteki futbolcular da üst üste gelen başarılı sonuçların ardından isimlerinden söz ettirmeye başladılar.

Sezonun ilk yarısındaki maçlarını 20-25 kişiye oynayan Büyük Ümitler sportif başarının da gelmesi ile birlikte taraftar sayısını da arttırdı. Sarı Siyahlı ekip şuan maçlarını 100-150 kişi civarında bir seyirciye karşı oynuyor

Takımda dikkat çeken oyunculardan olan 1993  doğumlu emir Emir Doğancan Güvenal, Kasımpaşa'da futbol yaşantısına başladı.  Kasımpaşa'dan sonra Hasköyspora geçen ve 5 sezon boyunca bu ekipte top koşturan Güvenal, ardından Okmeydanı Fetih ve Yavuz Sultan Selim formalarını terletti. Takımının 2.Amatörden 1.Amatöre çıkmasında pay sahibi olan yetenekli oyuncu hırslı ve güçlü yapısının yanı sıra kafa toplarında hakimiyeti ve yüksek teknik kapasitesi ile defanstan oyunu kurarak takımının rahatlamasını sağlayan isim olarak göz önüne çıktı.

Bu sezonda oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan genç yetenek, sitemize yaptığı açıklamada "Bir kaç takımdan teklif aldığım doğru. Ancak burada da hem yönetime hem arkadaşlar aramızda bir sözümüz var. Bir üst lige çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Buradaki görevimi layıkıyla bitirip. hedefime ulaşmaya kendimi şartladım. Şu anda transfer konularını bir kenara bakıp, iki takım içinde önemli olan Abidei Hürriyet maçını düşünüyorum. Mücadelede iyi bir performans sergileyip kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...