Pazartesi, Mayıs 30, 2016

Cennet Barbarosspor U 13'leri ikinci turda

U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemeleri 1. turunda Küçükçekmece Cennet Barbarosspor  normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarında Sekbanlarspor
 Bakırköy Belediye sahasında Cennet Barbarosspor  ile  Sekbanlarspor takımları U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemeleri 1. turunda karşı karşıya geldiler.Bu önemli karşılaşılmayı Yunus Yavuz yönetirken her iki takıma da karşılaşma öncesi Grup şampiyonluk kupası düzenlenen törenle verildi.
 Müsabakaya hızlı başlayan  Küçükçekmece temsilcisi  Cennet Barbarosspor  takımı Batu'un attığı golle 1-0 öne geçti.

Sekbanlarspor takımı  ilk yarının bitimine az bir süre beraberlik gollünü bularak ilk yarının skorunu belirlemiş oldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı havanında aşırı sıcak olması dolaysıyla tutuk futbol sergileyen iki takım girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca karşılaşma ilk yarı atılan karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarında Küçükçekmece temsilcisi  Cennet Barbarosspor  takımında  Mete,Yiğit,Barış,Uğur, ve Muhammet takım adına penaltı atışlarında topu ağlara yollayarak  6-5 üstünlük sağladı ve 2.tura adını yazdıran takım oldu.

2.Turda Başakşehir takımı ile karşılaşacak olan Cennet Barbarosspor  takımı Türkiye şampiyonasına katılmak için bu önemli maçı kazanmak zorunda.  
               
HABER:Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...