Salı, Mayıs 31, 2016

Başakşehir İkitelli Köyiçi adım adım şampiyonluğa


U/19 ligi 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor, Halkalı Etap Stadında Silivri Kadıköy Spor'u konuk etti.

Silivri Kadıköy maça 10 kişilik kadro ile geldi. Maç başladığında ev sahibi takımın atakları vardı. Ev sahibi ekip ilk yarıda devamlı uzaktan şutlarla rakip kalede gol aramaya çalıştı ama bunda başarılı olamadı. Bu şutlarla başarılı olamayınca eksik oynayan rakibi ise oyuna denge getirmeye başladı ve zaman zaman tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Konuk ekip tam oyunu dengelemişken kalesinde golü gördü. 1-0 lık üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip bu golden sonra defansta ki oyuncuları da ileri gitmeye başladı. Ancak kontra toplarla etkili olan konuk ekip eşitliği sağlamakta geç kalmadı. 1-1 

Başakşehir İkitelli Köyiçi ilk yarıda uzaktan şutlar ile kalede gol aramıştı ve bunda başarılı olamamıştı. Herkes birbirinden kopuk ve pas yüzdesi oldukça düşüktü. Kenar yönetimden gelen uyarıyı dikkate almış olacaklar ki ikinci yarıda ayağa pas yapan ve organize ataklar ile rakip kalede gol aramaya başladılar. İkinci yarıda Silivri Kadıköy lü futbolcu bir pozisyon sonrası yerde kaldı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Konuk ekip 9 kişi kalınca direnci iyice düştü ve Ev sahibi ekip farkı açmaya başladı. İkinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 6-1 lik skorla ayrılan Başakşehir temsilcisi 34 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Grupta son iki haftaya girilirken Başakşehir İkitelli Köyiçi önümüzde ki hafta grupta 28 puanla üçüncü sırada bulunan Gazitepe ye konuk olacak. 

Karşılaşmanın hakemleri oldukça iyi bir maç yönettiler. Özellikle maçın orta hakemi Mehmet Aybek Süt samimi ve güler yüzlü ikili diyalogları gözlerden kaçmadı. 

HABER: EMRE İSPANLAR   



















Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.