Salı, Mayıs 31, 2016

Arslan,” Bizim hedeflerimiz büyük”

Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüplerinden olan Atakent 2015 spor kulübü başkanı İrfan Arslan kulübümüzün daha ileri gitmesi için öncelikle tesis sorununun çözülmesi gerekli. Tesis bir kulübün evidir ve ev içinde bütün sorunlar çözülür.
Röportaj: Yılmaz AKTEPE

                                         

 Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüplerinden olan Atakent 2015 spor kulübü başkanı İrfan Arslan, Yılmaz Aktepe’in sizler için sorularını yanıtladı.
Sezon öncesi kulüp olarak hefeleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Biz bu işe futbol okulu olara olarak başladık. Amacımız bu işe başlarken hedefimiz güzel takımlar kurmak kategorilerimize takım oyunu oynatmaktı ve bunu %80 başardık. Üst sıraları hedefliyorduk bu oldu
Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aştınız?
Sezon boyunca karşılaştığımız sıkıntılar maddi sıkıntılar ulaşım ve malzeme sıkıntısı. Kiraladığımız bir tesiste caşlışıyoruz ve aylık 4500 tl kira veriyoruz. Bu konuda velilerimiz dışında ilçemizdeki hiç bir futbol otoritesinden destek almadık.
Camia ve taraftardan yeterli desteği görebildiniz mi?
Camia ve taraftarlardan destek gördük ama yeterli değil
Bu sezon en çok sevdiğiniz maç hangisi, neden?
Bu sezon en çok sevdiğim maç Çeliktepe maçı kimse bizim ordan galip çıkıcagımıza inanmamıştı çünkü Çeliktepe gibi köklü bir takımı orda yenmek zordu ve biz oraya giderken liderdik ve güzel bir futbolla onları 2-1 yendik bütün dikkatler üzerimize çevrildi.
Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç, neden?
Bu sezon en çok üzüldüğüm maç grupta şampiyon olan takım FSM takımına 3-0 öndeyken hakem hataları yüzünden maçı berabere bitirmemiz verilmeyen serbest vuruş golümüz birçok hata. O maçı alsaydık biz şampiyonduk
Takımınız da performansında en memnun kaldığın oyuncular hangileri?
Takımımda en çok performansından memnun kaldığım futbolcular u 11 takımından Tarık yemiş ve Şükrü yılmaz. Her ikisi de bitmeyen hırs sürat ve kondisyonlarıyla profesyonel takımların dikkatini çekiyor. U 13 de ise Mücahidi koca murat Karaduman u 14 ise Batuhan kılıç ve emir can ipek.
Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gerekenler nelerdir?
Kulübümüzün daha ileri gitmesi için öncelikle tesis sorununun çözülmesi gerekli. Tesis bir kulübün evidir ve ev içinde bütün sorunlar çözülür. Yetkililer bu konuyu çözmeliler. Destek bekliyoruz. Futbol sokaklardan kaç tane çocuk kurtarıyor. Bu sporu bir ara olarak kullanmalıyız. Bizler zaten bilimsel antrenman yapıyoruz. Mesele tesis imkân
            
Eklemek istediğiniz bir konu var mı?
Son olarak eklemek istediklerim şu. İlk yılımızda u14 ve u 13 takımımız ilk yılında ikinci oldu. Seneye hedef kesinlikle şampiyonluk. Çünkü taraftarlarımız ve biz hedef büyüttük. U 12 takımımız çok güzel maçlar çıkardı.
U 11 ise ligde namağlup ilerliyor. 23 Nisan futbol turnuvasında da finale yükseldi. Futbol okulumuz büyük ilgi görüyor. Çünkü kaliteli bir eğitim var profesyonel hocalarla. Ve harika bir iletişim.

Tüm futbolu seven gençlerimizi kulübümüze davet ediyorum. Çünkü bizim hedeflerimiz büyük. Eğitimimiz ahlak üzerine kurulu. Bütün çocuklarımız derslerinde de çok başarılı. Bu çıktığımız yolda değerli büyüklerimizi Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz ve kulüpler birliği başkanımız Seymen Gençtür’e bizlere destek olmalarını ve tesis imkanı sağlamalarını rica ediyoruz.


















Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.