Salı, Mayıs 31, 2016

Alataş kardeşler takımından ayrıldı

Sezona Ortaköyspor ile başlayan, devre arası transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Zeytinburnu Öz Trabzonlular SK' da forma giyen başarılı oyuncular  Hatip Alataş ile Hasan Alataş kardeşler mesai saatleri uymadığı için takımından ayrıldı.

Kulüp Başkanı Kenan Aydın ile görüşen oyuncular idman saatlerinin iş saatlerine denk gelmesinden dolayı kulüpten ayrıldıklarını açıkladılar.

Zeytinburnu temsilcisinde geçirdikleri yarım sezonda çok iyi dostluklar kazandıklarını belirten Alataş kardeşler ''Takımda mükemmel bir arkadaş ortamı vardı. Bu ortamı hazırlayan Kulüp Başkanı Kenan Aydın ve tüm yöneticiler ile teknik heyete teşekkür ederiz. Gelecek sezonda mücadele edecek futbolcu arkadaşlarımıza da profesyonel lig yolunda sonsuz başarılar''.

Orta sahada görev yapan tecrübeli oyuncu Hatip Alataş bitmek tükenmek bitmeyen enerjisi ve liderlik özellikleriyle tanınırken, kanat oyuncusu olan Hasan Alataş ise sürati, dayanıklılığı ve golcülüğü ile tanınıyor.

Gelen tekliflerin olduğunu ve bu teklifleri değerlendirdiklerini belirten oyuncular hedefi olan bir takımda forma giymek istediklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.