Çarşamba, Nisan 27, 2016

Turnuvayı Ünlü hocalar takibe aldı.

Geçtiğimiz günlerde başlayan Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak ortaklaşa düzenlenen 3.nücü Mini Minikler Ali Tuman futbol turnuvaları nefesleri kesmeye devam ediyor.

Küçükçekmece Halkalı Etap Stadı’nda tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden güçlü kulüplerin mücadele verdiği müsabakalarda nefesler tutuldu. Eğitimdeki başarının yanı sıra kültürel ve sportif başarıları da yükseltmek adına her yıl düzenlenen turnuva, profesyonel liglere taş çıkaracak heyecanda gerçekleşti. Minik futbolcular sahada hünerlerini sergilerken, onların Aileleri ve arkadaşları da tribünden destek verdi.
Ünlü Hocalar takipte

Son yıllarda Sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılara ve Profesyonel kulüpler alt yapısına kazandırdığı yetenekli gençlerle adını duyuran Küçükçekmece ilçe takımları düzenlene 3.nücü Mini Minikler Ali Tuman futbol turnuvasında Giray Bulak, Ayhan Akman, Galatasaray altyapı hocalarından Metin Ülgen başta olmak üzere turnuvayı yakından takip ederek minik futbolculara hem moral veriyorlar hem de Türk futboluna yeni yeteneklere keşif ediyorlar.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...