Salı, Nisan 26, 2016

Taraftar önünde evlenme teklif etti


Bölgesel Amatör Lig 1. kademe play-off maçında Halide Edip Adıvarspor'u 2-0 mağlup ederek Spor Toto 3. Lig'e yükselen Afjet Afyonspor'un oyuncusu İsmet Benli, şampiyonluk kutlamalar sırasında taraftarın önünde sevgilisine evlenme teklif etti. 

Afjet Afyonsporlı futbolcular, Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından Afyonkarahisar'a dönüşünde bir grup taraftar tarafından Anıtpark Meydanı'nda karşılandı. Meydandaki kutlamalara Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Tortop ile kulüp çalışanları ve çok sayıda taraftar katıldı. 

Belediye Başkanı Çoban, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın bir Anadolu şehri olarak futbolda da kendisini ispat ettiğini belirterek, bundan sonra da başarılarıyla öne çıkacaklarını söyledi. Kısa bir süre içerisinde Spor Toto 3. Lig'e çıktıklarını ifade eden Çoban, "Afyonkarahisarlılar spor branşlarını seviyor ama futbolu daha çok seviyor. İnşallah yine Afyonkarahisar, halkımızın, taraftarımızın desteği ile 3. ligde. Hedef bir yıl içerisinde 2. lig, daha sonra PTT 1. Lig derken inşallah başarıları devam edecek" diye konuştu. 


Ayrıca, Afjet Afyonspor’un futbolcusu İsmet Benli, kutlamalar sırasında taraftarın önünde sevgilisine evlenme teklif etti. Teklifinin anlık gelişen bir olay olduğunu anlatan Benli, "En büyük mutluluğum Afjet Afyonspor’un şampiyon olmasıydı. Arkadaşlarım da hatırlattılar. Doğrusu evlenme teklifi yapma konusu tamamen spontane gelişti ama iyi de oldu. Eylülde düğünümüz var. Bütün Afyonkarahisar taraftarını düğünümüze bekliyoruz" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.