Perşembe, Nisan 28, 2016

Silivri'de zevkli kapışma


İstanbul 2.Amatör Lig 2.grup müsabakasında Gazitepe ve Çakılköy karşı karşıya gelirken, mücadele ise mükemmel bir çekişmeye sahne oldu. Son dakikaların nefes kestiği, 3 puanın bir o tarafa bir bu tarafa gittiği müsabaka Çakılköy için Gazitepe ile puanları eşitlemek için büyük önem arz eden bir müsabaka hüviyetini taşırken, Gazitepe için ise 2.Amatör Ligin tek puan kaybetmeyen takımı Yeşilbayır'ın puan kaybettiği haftada rakibi ile puan farkını bire indirmek için hayati önem taşıyan bir müsabakaydı.

Dk.9 Mehmet istek ceza sahasından vurdu top kaleci de kaldı.

Dk.26 defansın arkasına sarkan Mehmet istek sürdüğü top ile ceza sahasına girdi vuruş yapacağı yerde rakibin müdahalesi ile yerde kaldı ancak herkesin penaltı beklediği pozisyonda hakem devam kararı verdi.

Dk. 29 Gazitepe ceza sahasına ortalanan top kalecinin bir anlık dalgınlığı ile Çakılsporlu Burhan'ın önünde kaldı ama gazitepe savunması yerinde bir müdahale ile pozisyonu uzaklaştırdı.

Dk.45 Gazitepespor'da Mustafa Ayyıldız sol çaprazdan ceza sahasına girdi rakibini eksiltip uzak köşeye yaptığı vuruş yan direğe çarpıp oyun alanına döndü. Çakılköy savunması dönen topu yerinde bir müdahale ile uzaklaştırdı.

İlk yarı her iki takım için de orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Dk.67 de Çakılsporda oyuna sonradan dahil olan Orkun Gazitepe defansının yaptığı ters vuruş ile biranda kaleci ile karşı kaldı. Ceza sahasına girdiği anda yaptığı vuruşu Gazitepe kalecisi Özmen müthiş uzanarak mutlak gole izin vermedi.

Dk.73 Gazitepesporda sol köşeden kullanılan korner de Mustafa Ayyıldız müthiş yükseldi kafa ile yaptığı vuruş direkten auta gitti.

Dk. 90 da oyuna sonradan dahil olan Murat Sirel ceza sahası içinde top ile buluştuğu anda bir rakibini eksiltti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Soğuk kanlı bir şekilde kaleciyi de çalımlayarak topu boş kaleye yuvarlayarak Gazitepe'yi 1-0 öne geçiren golü attı.

Maç böyle bitecek diye düşünülürken 90+3 te oyuna sonradan dahil olan İlker taç atışından gelen topa kalecinin de öne çıkmasını fırsat bilerek kafa ile yaptığı vuruş ile skoru 1-1 yaptı ve mücadele 1-1 lik skor ile sona erdi.


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.