Pazartesi, Nisan 25, 2016

Pınarspor 'Çin Seddi'ni geçemedi


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta haftanın maçı, Sarıyer'de oynandı. Grupta lider durumda bulunan Pınarspor, ikinci sıradaki Bahçelievler İdman Yurdu karşısında ikinci yarıda müthiş bir baskı kursa da sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. 

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmada zirvedeki iki takım kozlarını paylaştı. İkinci kez aynı sahada müsabakaya çıkan Bahçelievler İdman Yurdu, son haftalarda rakiplerini gol yağmuruna tutan Pınarspor karşısında, ilk yarıda öne geçti. Yeşil Siyahlılar, diri olduğu ilk yarıda geliştirdiği ender ataklarda İbrahim'in attığı golle deplasmanda soyunma odasına 1-0 önde gitti. 



'Çin Seddi' ikinci yarıda kuruldu
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun, 40 metrelik alanda oynandı. Tribünleri dolduran seyircisinin desteğiyle ikinci yarının başlama düdüğünün ardından oyunu rakip yarı alana yıkan Pınarspor, beraberlik golü için müthiş bir baskı kurdu. 

Sarıyer temsilcisi, birçok net fırsattan yararlanamadığı bu yarıda aradığı golü Engin Yüksek'in penaltıdan attığı golle buldu ve skora dengeyi getirdi. 1-1

Skora denge gelmesinin ardından Pınarspor baskısı artarak devam etti. Ancak konuk Bahçelievler temsilcisi, kalesinin önüne adeta Çin Seddi örerek Kırmızı Beyazlılar'ın ataklarını savuşturdu. Bu savunma sonuç getirdi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. 

Deplasmandan altın değerinde bir puan çıkaran Bahçelievler İdman Yurdu, 19 puana ulaşarak zirveden kopmadı. Baskılı oynadığı maçta bir puana üzülen Pınarspor ise 21 puanda liderliğini sürdürdü.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...