Pazartesi, Nisan 25, 2016

Osman Ünal’ın Oğlu muhteşem düğün ile dünya evine girdi


Söğütlüçeşme Birlikspor kurucu ve onursal Başkanı Osman Ünal'ın oğlu Nezir Ünal ile Zekeriya Yalçınkaya’nın kızı Viladan Yalçınkaya, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.
Küçükeçekmece Salon Davet, de gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Nezir Ünal, Viladan Yalçınkaya, bu mutlu günlerinde, akrabaları ve sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Nezir ve Viladan çiftinin Düğünde siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları bir araya geldi.

Uzun kuyruk ve izdihamın olduğu düğünde takı merasiminin ardından Çankırı yöresi sanatçıları sahne alan sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve Türküler eşiğinde halay çeken katılımcılar, Çankırı folklor ekibinin gösterisini ilgiyle izlediler. Düğün boyunca çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna ortak olan katılımcılar, hatıra fotoğrafı çektirerek bu mutlu günü ölümsüzleştirdiler.

Söğütlüçeşme Birlikspor kurucu ve onursal Başkanı Osman Ünal, duygularını şöyle dile getirdi. Allah, bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan, çeşitli yerlerden gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, çok mutluyum, çok sevinçliyim, darısı bekârların başına. 
HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...