Salı, Nisan 26, 2016

İFA'da Karakaya ve yardımcıları ayrıldı



Yeni sezonda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan İFA Spor’da 4 yıldır görev alan Oğuz Karakaya ve yardımcıları Eren Ak'la Mesut Bozkurt yönetimle görüşerek ayrıldıklarını açıkladılar.

İFA Spor Kulübü Başkanı Aydın Aydeniz ve yönetimle bir araya gelen başarılı teknik direktör Oğuz Karakaya karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.


4 yıldır başarılı teknik Direkörü Oğuz Karakaya’nın  yardımcı antrenör görevini yapan  Eren Ak ve kaleci antrenörü Mesut Bozkurt’un da birlikte görevlerini bıraktığı açıkladılar.


Görev yaptığı süresi içinde İFA Sporu takımını Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige taşıyan, Bölgesel Amatör Lig’de ilk yılında  ligin son haftasında şampiyonluğu ve 3. Lig'i kaçıran Küçükçekmece temsilcisi 2015-2016 Futbol sezonunda ligi 6. sırada tamamlamasına rağmen  statü gereği ligden düştü.

İFA’da teknik direktör olarak tarihi başarılara imza atan Oğuz Karakaya’nın bugüne kadar kendisine gösterilen destekten dolayı da yönetime ve birlikte çalıştığı futbolcularına ekibi adına teşekkür etti.

HABER:Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.