Salı, Nisan 26, 2016

Haraççıspor'da zirve inadı


İstanbul 2.Amatör Lig 2.Grup mücadelesinde Haraççıspor ve Esenkent Gençlik takımları karşı karşıya gelirken, Haraççıspor artan form grafiğini sürdürmeyi başardı.

Mücadelenin ilk yarısında iki ekipte birbirine üstünlük sağlamaya çalışırkeni ilk yarının ortalarından itibaren Haraççıspor baskısını arttırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

Ömer Karaduman farkı
Haraççısporun, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediye takımından transferi Ömer Karaduman, ikinci yarıya ağırlığını koyan isim oldu. İkinci devreye hızlı başlayan ve Ömer Karaduman'ın pası ile topla buluşan Ali'nin topu filelere göndermesi ile 1-0 öne geçen Haraççıspor bu dakikadan sonra git gide oyununun üstüne koymaya başladı.

Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümüne girilirken, Ömer Karaduman klasını konuşturdu ve önce 82 ardından da 90.dakikada fileleri havalandırarak takımını 3-0 öne geçirdi. 3-0 lık skordan sonra mücadele de başka gol olmayınca, ilk haftalarda şanssız puan kayıpları yaşayan Haraççıspor son 3 maçında 9 puan toplayarak puanını 12 ye çıkartmayı başardı. Esenkent Gençlikspor ise aldığı mağlubiyet ile 16 puanda kaldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.