Salı, Nisan 26, 2016

Gültepe Özgençlikspor, Başkan Karadeniz'i ziyaret etti.

Küçükçekmece İlçesinin güzide kulüplerinden olana Gültepe Özgençlikspor kulübü kulüp Başkanı Kemal Aliş,yönetim ve Gültepe mahalle muhtarı Ümmügül Aliş Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i makamında ziyaret etti.
Gültepe Özgençlikspor kulübü kulüp Başkanı Kemal Aliş İstanbul Amatör liglerinden 7 kategori de lisanslı futbolcusu temsil Eden kulübümüzün sportif faaliyetleri sürdüren kulübümüz gönüllü ve özverili çalışmalarımız ve de belediyemizin desteği ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz dedi.
Gültepe mahalle muhtarı Ümmügül Aliş, Kulüp Başkanı Kemal Aliş, Kulüp Başkan Yardımcısı Kamil Yılmaz, Genel Sekreteri Şenol Çetin, Genel Kaptan Ercan Dede yönetiminde gelen Gültepe Özgençlikspor kulübü ziyaretlerinin amacı Gültepe Özgençlikspor kulübümüze kazandırdığı yeni kulüp binası ve kulüp faaliyetlerindeki katkıları için teşekkür ettik ettiler.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de ,yeni kulüp binası ve lokalinin kahvehane görüntüsünden arınmış, daha çok sporcuların ve kulüp üyelerinin boş zamanlarını değerlendirdikleri, kitap okuyabilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyet ve etkinliklerin yapıldığı bir mekan olarak kullanılmasını dilediğinde bulundu. 
HABER:Yılmaz AKTEPE







Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...