Pazartesi, Nisan 25, 2016

Eroğluspor 'Büyük' oynuyor


İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta Eroğluspor, deplasmanda Büyükderespor'u 4-2 yenerek zirve yarışında iyi bir konuma geldi.

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmada sporseverler, Türk futbolunun iki yıldızını tekrar izleme fırsatı buldu. Süper Lig'de harikalar yaratan Kocaelispor kadrosunda yer alan, Galatasaray'da da forma giyen Evren Turhan ile uzun yıllar Beşiktaş forması giyen ve Barcelona karşısında alınan tarihi galibiyette attığı gollerle adını Türk futbol tarihine yazdıran Ahmet Dursun, Büyükderespor forması giydi.

Karşılaşmada sessizliği Büyükderespor bozdu. Ceza sahasına gelen topu uzaklaştırmak isteyen kaleci Süleyman'ın vuruşu, topu takip eden Mehmet'e çarpınca top filelerle buluştu. Ancak ilk yarıda ikinci gol sesi konuk ekipten geldi. Ceza yayı üzerinden kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Muzhap Aşkın, gerçekten mükemmel bir vuruşla devrenin skorunu 1-1 olarak belirledi. 

Abdullah Ömer 'Güven' verdi
Karşılaşmanın ilk yarısını golle kapatan Eroğluspor, ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada Mert'in sağ kanattan getirdiği topa kale sahası içinde Mehmet Kurt dokundu ve Zeytinburnu ekibi maçta ilk kez öne geçti. 

67. dakikada sahanın yıldız isimlerinde Abdullah Ömer Güven, bu kez golü kendi attı. Atılan diğer gollerde atakların başlangıcını yapan 1998 doğumlu oyuncu, Mehmet Kurt ile yaptığı verkaç sonrası topu önünde buldu ve skoru 3-1'e getirdi. 18 yaşındaki oyuncu, 86. dakikada bu kez asist yaparak Fatih Aydın'ı golle tanıştırdı. 4-1

Eroğluspor'da oyuna ikinci yarı dahil olan Emre Aydın, kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Büyükderespor'un 86. dakikada Sami ile bulduğu gol, tabelayı değiştirdi. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.