Cuma, Nisan 29, 2016

Cerrahspor'da moraller yerinde


Bursa 2. Amatör Lig ekiplerinden Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, Yolörenspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. 

Murat Ulu, yaptığı açıklamada "Cerrah Gençlik Spor olarak ikinci yarının başlamasıyla Yenişehir Söylemiş Başakspor maçının 70 dakikalık bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen 4-2 gibi net bir skorla yendik. Almış olduğumuz bu galibiyet sporcularımın kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağladı. Bu özgüvenle çıktığımız Yenişehir Yolörenspor maçında sporcularımın istekli ve kontrollü oyunu, iyi futbol ve çok sayıda gol pozisyonu getirdi. Bu pozisyonlardan birini Berkan güzel bir vuruşla gole çevirip takımımızın sahadan 1-0 galip gelmesini sağladı. Galibiyet nedeniyle sahada mücadele eden sporcularımızı ve bizi destekleyen seyircilerimizi kutluyorum"dedi.

Pazar günü Kurtuluşspor Sahası'nda karşılaşacakları Akhisar Demrispor maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ulu, "Akhisar Demirsspor maçı Hhazırlıklarına Yolörenspor maçında sakatlanan Berkan dışında tam kadro devam etmekteyiz. Akhisar Demirspor maçında skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca mücadele edip fair-play çerçevesinde mahallemizi en iyi şekilde temsilc edeceğiz. Bütün sporseverleri maçımızı izlemeye davet ediyorum" diye konuştu. 

Karşılaşma sırasında Cerrahspor’da forma giyen Berkan Bulut rakibiyle girdiği ikili mücadelede talihsiz bir şekilde kolunun üzerine düştü ve genç oyuncu hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde kolunun dirseğinden çıkık olduğu bildirildi. Futbolcunun sağlık durumu iyi olduğu ve İsaörenspor ile oynanacak maça kadar iyileşeceği bildirildi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN - Bursa



Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.