Salı, Nisan 26, 2016

Sahaya geldiler ama maça çıkmadılar!


İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grupta lider Beylikdüzü Gelişimspor takımı ligin 9.Haftasında yakın takipçisi olan Gültepe Özgençlikspor maçına eksik çıkarak hükmen mağlup oldu. 

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'na gelen misafir takım oyuncuları ve kafilesi müsabaka hazırlanmak için soyunma odasına geçtiler.

Ne olduysa soyunma odasında oldu!
A.Kadir Düzgün, E.Kürşat Dikci ve Doğancan mercan hakem üçlüsünün yöneteceği önemli maç öncesi Beylikdüzü Gelişimspor bazı oyuncuları soyunma odasında yaşanan sıkıntıdan dolayı sahaya çıkmadılar. Kırmızı sarılıtakım sahaya eksik çıkınca karşılaşmanın orta hakemi A.Kadir Düzgün lisanları kontrol ettikten sonra maçın oynanmayacağına karar kılarak müsabakayı oynatmadı.

Esamide 7 oyuncu gösterildi
Herhangi bir ceza alınmaması için misafir takım Beylikdüzü Gelişim müsabaka listesi hazırlayarak karşılaşmaya, Mehmet Doğan Abacıoğlu, Hüseyin Kuralay, M. Oğuz Bartınlı, Muhammet Furkan Bilgiç, M. Kerem Kukut,  Eleaze Daniel ve A. Fatih Bayrak olarak sahaya çıktılar.

Ev sahibi Gültepe Özgençlikspor da Sezer Kantar, Fırat Demir, Bilal Kaçmaz, Serkan Beler, Emre Akter, Fırat Sarıgül, İsmail Yavuzaslan, Sahip Kaçmaz, Murat Kepenek, Anılcan Yılmaz, Tolga Burak on biri Esami listesinde sahaya çıkan on birdi.
Müsabakanın oynanmaması üzerine ev sahibi Gültepe Özgençlikspor yöneticileri futbolcu ve teknik ekibe mangal partisi verdi.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...