Cuma, Nisan 29, 2016

Beşiktaş JK Karadolap Futbol okulu Eyüp'te açıldı


Futbola 1992 yılında Beşiktaş Özkaynak Düzeninde başlayan ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Özgür Göynü, Profesyonel ve Amatör liglerde 16 yıllık Futbol yaşantısından sonra TFF Antrenör Lisansı alarak Beşiktaş Futbol okulu açmaya karar verdi.

Beşiktaş Altyapısında Serpil Hamdi Tüzün, Ufuk Pak, Hürser Tekinoktay, Fuat Yaman, Enver Yağmuroğlu Sabahattin Ömür, Cevat Güler ve Davut Şahin gibi ünlü hocalarla çalışan Özgür Göynü artık Beşiktaşlılık duruşunu ve Beşiktaş Özkaynak düzenindeki futbol kültürünü yeni nesillere aşılamak için mücadele vereceğini söyledi.

Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak denetiminde açılan Futbol Okulu'nda Amaçlarının öncelikle yetenekli sporcuları Beşiktaş Özkaynak Düzenine kazandırmak olduğunu söyleyen Özgür Göynü "Yeteneğin dışında spor ahlakına sahip, Sosyal İlişkileri güçlü, İnsani ve toplumsal değerleri bilen sağlıklı bireyler yetiştirmek için çaba sarf edeceğini belirtti".

Beşiktaş Futbol Okulunun açılış sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen Karadolap Mahallesi Muhtarı Ali Ekber Binici, Karadolap Spor Kulübü Başkanı Çayan Dursun, Hakan Çanga, Ferhat Sarıgöl, Halil Bozkurt, Bektaş Çiçek başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyeleri ve Tesis çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini iletti.

Aynı zamanda yine Beşiktaş Özkaynak Düzeninden yetişen ve şuan aktif olarak Kalecilik hayatını sürdüren, amatör camianın yakından tanıdığı bir ismin de Beşiktaş JK Karadolap Futbol Okullunda da kalecilerin eğitimlerine katkı sağlayacağını belirtti.

Eyüp İlçesinin Karadolap Mahallesinde Karadolap Spor Kulübü Tesislerinde Uzman Antrenörler nezaretinde 06-15 Yaş grubu çocuklara 12 Ay Futbol Eğitimi verecek olan Beşiktaş JK Karadolap Futbol Okulu ;Alibeyköy, Yeşilpınar, Çırçır ve Akşemsettin Mahallelerinden katılımlarla bölgenin en saygın Futbol okulu olmayı hedefliyor.

Beşiktaş JK Karadolap Futbol Okulu Kayıtları devam ediyor. Kayıt ve Bilgi için 0542 525 35 85

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.