Çarşamba, Nisan 27, 2016

Başakşehir İkitelli zirve aşkına


U-19/2 2.Grup ta Başakşehir İkitelli köyiçi ve Gazitepe takımları Kanarya sahasında karşı karşıya geldiler.

Önemli mücadeleyi İsmail ÇALIŞKAN, Fatih BÖLÜKBAŞI ve Murat GÜNER hakem triosu yönetti.

2.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede maça hızlı ve etkili başlayan ev sahibi ekip Volkan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 lık üstünlüğü yakaladı. Golden sonra da ataklarını sürdüren Başakşehir temsilcisi üst üste pozisyonlar buldu fakat bu atakları cömertçe harcadı. İlk yarının sonlarına doğru konuk ekip Gazitepe yakaladığı kontra atakla eşitliği sağladı ve takımlar soyunma odasına 1-1 lik skorla gittiler. İkinci yarıyada atak başlayan yine ev sahibi ekip oldu. 52. dakika da Başakşehir İkitelli Köyiçi penaltı kazandı. Topun başına geçen Murat takımını 2-1 öne geçirdi. 76. dakikada Talha rakibine arkadan yaptığı hareketle ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra konuk ekip ataklarını sıklaştırarak rakibinin üstüne gitmeye başladı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Gazitepe bir türlü golü bulamadı ve karşılaşma 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla puanını 16 ya yükselten Başakşehir İkitelli Köyiçi averajla grupta ikinciliğini sürdürdü. Gazitepe 13 puanla 3. sırada kaldı.

Başakşehir İkitelli önümüzde ki hafta Avcılar 1903'e konuk olurken. Gazitepe de evinde Lider Büyükkılıçlı ile karşı karşıya gelecek.  



İlginç saç stili ve sempatik tavırları ile Orhan maçın renkli simalarından oldu.


HABER: EMRE İSPANLAR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.