Perşembe, Nisan 28, 2016

Akalan ile Akören yenişemedi


İstanbul 2. Amatör 1. Grup'ta zirve yarışını yakından ilgilendiren erteleme maçında Akalanspor ile Akörenspor kozlarını Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nda paylaştı.

Maça kontrollü başlayan iki ekibin mücadelesinde ilk 10 dakika ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.dakikalar 16 'yı gösterirken gelişen kontra atakta Akörenspor Batuhan'ın goluyle öne geçti 0-1.

Bu gole 32. dakikada Erdal Mandalı ile cevap veren ev sahibi skorda dengeyi sağladı 1-1. Ancak 40. dakikada Akörenli Erdal düzgün bir vuruşla ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu. 

İlk yarı sonucu: 1-2

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta 2. yarıda gol düellosu devam etti.65. dakikada Akalanın maestrosu Emre aktaş sahneye çıktı ve tekrar eşitliği sağladı 2-2.Dakikalar 90 olduğunda Herkes maçın bu skor ile biteceğini düşünürken 90 artı 2 'de Akalan Ferhat ile büyük bir Avantaj yakaladı Ferhat'ın golüyle Akalanlı oyuncular sevinç yumağı oluştururken, yapılan santranın ardından Gelişen Akören spor atağında Mert Geleş jeneriklik bir voleyle maçta son sözü söyledi 3-3

Maçta başka gol olmayınca bu zevkli mücadelede her iki tarafta 1 'er puan ile ayrılmak zorunda kaldı. Maça damga vuran oynadığı güzel futbolu iki asist ile süsleyen Gurur Şanlı oldu. Hafta sonu Akalanspor, Avcılar Yeşilkentspor deplasmanına giderken Akören ise sahasında Esenyurt Acarspor'u konuk edecek. 

HABER: CANER KIZILER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.