Cuma, Mart 25, 2016

Söğütlüçeşme Birlikspor çok iyi başladı

 Söğütlüçeşme Birlikspor, Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Kocaeli’nde çıktığı ilk maçta galibiyetle tanıştı.

Kocaeli Merkez Seka Sahasında Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor, Edirne Enderspor ile karşı karşıya geldiler.

Müsabakanın ilk yarısında oldukca baskılı ve atak futbol sergileyen İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor 20.Dakikada Berkay’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarı ilk yarıya göre daha derli toplu gözüken Edirne Enderspor takımı İstanbul temsilcisi karşında başa baş mücadele etmeye başladı.

50.Dakikada Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor’da Ömerin ceza sahası içinde sert müdahale edilince karşılaşmanın hakemi Edirne Endersporlu oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.
Söğütlüçeşme Birlikspor takımında Ömer Koçak penaltı noktasının başına geçti topun çok kötü vurarak topu dışarı attı ve atkımı adına mutlak golden etmiş oldu.

60.Dakikada İstanbul temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor takımında penaltıyı kaçıran Ömer sol kanattan aldığı topla rakip ceza sahası içine girer girmez sert vuruşu kalecinin solundan ağlara yollayarak farkı ikiye çıkaran gollü attı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbul temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor takımı ilk kez çıktığı Türkiye şampiyonası Grup elemeleri maçında Edirne Enderspor’u 2-0 mağlup etti.

İkinci maçını Cumartesi günü Saat:13.00 da Tekirğaspor ile karşılaşacak olan Söğütlüçeşme Birlikspor takımı bu maçtan da galip gelerek adını finale yazdırmaya çalışacak.
Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, Grupta iyi bir başlangıç yaptık. İkinci maçta Çocuklarımız inşallah Tekirdağ spor’u da geçerek grup finali oynayacaklar.

Bu başarılar tesadüf değil. Başkan Demir, Belediye Başkanımız Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’in gençliğe uzattığı elin geri dönüşüdür bu. Küçükçekmeceli ve Söğütlüçeşme gençlere güvenip fırsat tanıdığınızda neler yapabileceğinin en somut göstergesi. Onları seviyoruz, başaracaklarına inanıyoruz 

HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.