Cumartesi, Mart 26, 2016

Sezon @nketi: Şaban Kıran (GOP Yeniköyspor)


Yerel Futbol olarak A takım seviyesinde sezonu kapayan teknik direktörlerimize 8 soru yöneltiyoruz...
Bugünkü konuğumuz 1. Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'de çıkan GOP Yeniköyspor'un teknik direktörü Şaban Kıran.


1. Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

Öncelikli hedefimiz sakatlığın olmadığı bir sezon geçirmek bunun yanında da oluşturduğumuz kadro ile Süper Amatör Lig'e yükselmekti. Sezonu şampiyon tamamlayarak Süper Amator Lig'e yükseldik, çok şükür ciddi sakatlıklarda yaşamadık.

2. Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?

Sezon boyunca en büyük sıkıntımız stadımızın olmamasıydı. Oyuncularımızın çalıyor olması sebebiyle idmanlarımızı çok geç yapıyor olmamız ayrı bir sıkıntıydı. Bu sorun zaten amatörün en büyük sorunu.

3. Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?

Herkese sonsuz teşekkür ederim. Kulübümüz 1000 nüfuslu bir köyün takımı bu sezon onlardan geçmiş sezonlara göre çok daha fazla destek gördük. Hep bizim yanımızda olmaya çalıştıkları için sonsuz teşekkür ederiz.

4. Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?

Sezon boyunca en çok sevindiğim aslında iki maç var biri deplasmandaki Gökçeali maçı, 1-0 kazandık. Diğeri de kendi evinizde oynadığımız ve 90. dakikasına 1-0 geride girdiğimiz ve uzatmada attığımız iki golle 2-1 kazandığımız Büyükçekmece Mimarsinan maçı.

5. Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?

En çok üzüldüğüm maç sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığımız Büyükçekmece Mimarsinan maçıydı.. Son 5 dakikaya 3-1 önde girdiğimiz müsabaka 3-3 berabere bitti. Rakip taraftarın yaptıkları maç oynanırken ve maç sonu o statta yaşanılanlar beni ve camiamızı çok üzdü.

6. Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?

Takımın performansından genel olarak çok memnundum herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

7. Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?


Kulübümüzün daha ileri gidebilmesi için şuan atıl durumda olan ve tadilatına başlanan Terkos Tesisleri'ne maç verilmesi gerek... Bu stat 2009 yılında yapıldı, İstanbul'da bir çok stattan şu anki haliyle bile daha iyi. Ancak hiç maç verilmedi, şu an atıl durumda. Maç verilmesiyle bölge halkına futbolu daha da sevdirerek alt yapıda başarılı olarak kulübümüzü daha ileri taşıyabiliriz.

8. Eklemek istediğiniz bir konu var mı?

Sezon boyunca birlikte çalıştığım Tahsin Uzun hocam ve Cenk Çıtak hocama, bizi yalnız bırakmayan yönetim kurulumuza, ailelerimize, eşlerimize çocuklarımıza ve bizi antrenman ve statlarda yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederim.
Ülke olarak içinde bulunduğumuz durumla alakalı olarak da millet olarak birlik ve beraberlikle hareket etmemiz gerekiyor. Bu yönde tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca böyle bir platformda bize yer veren Yerel Futbol'a da teşekkür ederim.

Sırada: Ogün Koca (Yıldıztabyaspor)

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...