Perşembe, Mart 31, 2016

Paşabahçespor yılın maçında taraftar desteği istiyor.




Bölgesel Amatör lig 8.grup ekiplerinden Paşabahçespor,  24.hafta mücadelesi olan 3 Nisan Pazar günü saat 15:00 da  sahasında oynayacağı Bartınspor karşılaşmasında  tribünlerin kendilerine destek vermesini ve stadı doldurmalarını istiyor.
Ligin bitimine 3 hafta kala haftaya 45 puanla 4.sırada giren Paşabahçespor , 49 puanla grupta lider durumda bulunan Bartınspor maçını kazanarak hem az olan şampiyonluk şansı arttırmak istiyor, hem de 46 puanı bulunan  bir başka İstanbul takımı Vefaspor’u geçerek baraj maçı oynamak istemiyor.
Bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam eden Paşabahçespor’da asbaşkan Adem Çalışkan yaptığı açıklamada “Hafta sonu sezonun en önemli mücadelelerinden birine çıkacağız. Bartınspor maçında tribün desteğine çok ihtiyacımız var. Ligde kritik bir konumdayız. Bartınspor maçı bizim için çok önemli. Ligin bitmesine çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz yıl Bal ligine çıkma karşılaşmalarında taraftarlarımız bizlere çok büyük destek vermişti. O desteği Pazar günü oynayacağımız maçta bir kez daha görmek istiyoruz. Tüm Beykozluların Pazar günü stada gelmelerini  ve Paşabahçespor’umuzu desteklemelerini bekliyoruz isteğimiz ve beklentimiz bu” diyerek sözlerini tamamladı.
İstanbul takımları arasında grupta 3.sırada bulunan Paşabahçespor sezon sonunda Vefaspor'u geçebilirse doğrudan ligde kalacak geçemezse Süper Amatör Lig klasman grubunda mücadele eden ekiplerden biriyle ligde kalmak için baraj maçı oynayacak. 
HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...