Çarşamba, Mart 30, 2016

Kartal Bulvarspor tek golle


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu’nda Kartal Bulvarspor, Irmakspor’u 1-0 yenerek iddiasını devam ettirdi. Irmakspor ise şansını mucizelere bıraktı.

Kartal Bulvarspor  yol haritasındaki hedefine varmak için bir engeli daha aşmak için sahaya çıkmıştı. Irmakspor ise inancını yitirmiş bir görüntü içerisindeydi ama Mavi-Beyazlılar mücadeleyi bırakmadılar, teslim olmadılar. Zeytinburnu temsilcisi müsait pozisyonlardan faydalanamadı. Sahanın yıldızı Bulvarspor’dan Murat’tı.

İlk yarı golsüz kapandı. İkinci yarının başlarında, dakikalar 52’yi gösterirken Murat inatla sağ taraftan bindirdi, yaptığı orta Serkan’ın dokunuşu sonucu gol ile neticelendi. 88’de Irmakspor’dan Cengiz ikinci sarı kartını görüp oyun dışı kaldı.

Stat: Çayırbaşı
Hakemler: Atakan Kuzık, Ahmet  Kayhan,  Yasin Turna
Irmakspor: Cem, Murat, Soner (Dk 65 Zafer), Serdar, İsmet, Cengiz, Oğuzhan, Kaan (Dk 46 Muhammet), Muhammet, Hasan (Dk57 Tayfun), Ekrem
Kartal Bulvarspor: Osman, Ceyhun, Fatih, Osman Adıgüzel, Serkan, Alp, Erdem (Dk 75 Yıldıray), Murat,  Aykut (Dk82 Timuçin), Fuat (Dk 88 Ömer), Ekrem

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK






Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.