Pazar, Mart 27, 2016

İkitellispor ve S.Çeşme Birlikspor son 20 takım arasında.

 Türkiye Şampiyonasında Küçükçekmece ilçesini temsil en İkitellispor ve Söğütlüçeşme Birlikspor takımları rakiplerini finale mağlup ederek son 20 takım arasına adını yazdırdılar.
 İkitellispor U 15 Takımı son 20 ye adını yazdır.
U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Yalova ilinde şampiyon olarak finale kalan  Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor ile Bursa Compenanta Spor maçında 2-1 sahadan galibiyetle ayrılarak son 20 takım içine ismini yazdıran takım oldu.Yalova ilinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı Bursa Compenantaspor 1-0 galip kapadı.İlk yarıyı yenik kapatan İkitellispor İkinci yarıda daha etkili ve hızlı başlayan Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor takımı Mehmet Atamanın frikikten attığı golle skoru eşitledi ve skor 1-1 oldu.Bulduğu bu golle moral bulan İstanbul temsilcisi İkitellispor gol ve goller için rakip kaleye yüklendi ve aradığı gol Cihan’dan geldi atılan bu golle 2-1 öne geçen Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor takımı sahan 2-1 galip ayrılarak adını son 20 ye yazdırdı.
Söğütlüçeşme Birlikspor tarhine tarih yazdı.
 U 15 Türkiye Şampiyonasında  Kocaelili Bölgesinde temsilcimiz Söğütlüçeşme Birlikspor Edirne Enderspor, Tekirdağspor takımını mağlup etikten sonra Finalde temsilcimiz Söğütlüçeşme Birlikspor Sakarya Tüvasaş Demirspor takımını 1-0 yenmeyi başararak İkitellispordan sonra son 20'ye kalan ikinci takım oldu.
Tarihinde ilk kez Türkiye şampiyonası maçları oynayan Söğütlüçeşme Birlikspor bu sonuçla tarihine de tarih yazmış oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE


















Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.