Cumartesi, Mart 26, 2016

İkitelli ve Söğütlüçeşme Birlik Takımları Adını Finallere Yazdırdı.

Türkiye Şampiyonasında Küçükçekmece ilçesini temsil en İkitellispor ve Söğütlüçeşme Birlikspor takımları rakiplerini eleyerek adını finale yazdıran takımlar oldu.

                             Söğütlüçeşme Birlikspor- Tüvasaş Demirspor
 U 15 Türkiye Şampiyonasında  Kocaelili Bölgesinde temsilcimiz Söğütlüçeşme Birlikspor ilk maçta Edirne Enderspor’u 2-0 ikinci maçta ise Tekirdağspor takımını 1-0 mağlup etmeyi başarısını göster ek adının finale yazdırdı.
İlk kez Türkiye şampiyonasına katılan Temsilcimiz Söğütlüçeşme Birlikspor Pazar günü (Yarın)Saat:14.30 da Sakarya Tüvasaş Demirspor ile Final maçında karşı karşıya gelecek.

                                            İkitellispor- Compenantaspor
Son yıllarda büyük başarılara imza atan ve Yalova Bölgesinde U 15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçlarını oynayan İkitellispor ilk maçta Bursa Kestel Belediyespor’u 2-0 ikinci maçta ise Sakarya Erenlerspor’u 1-0 Mustafa Kiremitcinin attığı golle yenerek Küçükçekmece ilçesinin adını finale yazdıran ikinci takım oldu.

Bu önemli maçta İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, Küçükçekmecespor kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, Yalovaspor kulüp Başkanı Hakan Suiçmez, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul izleyerek destek verdiler.
                             
Temsilcimiz İkitellispor da Pazar günü (Yarın)15.00 da Bursa Compenantaspor takımı ile final maçı oynayacak.
                    Halkalı Taştepespor penaltı atışlarında elendi
Balkıkesir Bölgesine çok iyi maçlar çıkaran üçüncü temsilcimiz Halkalı Taştepespor ilk maçta Seferihisarspor ile 2-2 berabere kalırken ikinci maçta Manisa Somaspor’u 2-1 yenmeyi başardı.

Seferihisarspor son oynadığı maçta Manisa Somaspor’u2-0 yenmesi üzerine temsilcimiz Halkalı Taştepespor takım ile penaltı atışlarına gidildi ve penaltı atışlarında rakibi Seferihisarspor yenilerek elenen takım oldu.

HABER:Yılmaz AKTEPE











Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.