Perşembe, Mart 31, 2016

Gürpınarspor U15 Türkiye şampiyonluğuna koşuyor


U15 Türkiye Şampiyonası 1 ve 2. kademe müsabakalarında gösterdiği performanslarla rakiplerine sahayı dar eden Gürpınarspor U15 Futbol Takımı, Türkiye şampiyonluğuna koşuyor. İstanbul grubunu namağlup şampiyon tamamladıktan sonra eleme maçlarında diğer grupların şampiyonları ile tek maç eleme usulü karşılaşan Gürpınarspor, önce Dudullu’yu ardından da Zeytinburnu Damlaspor’u eleyerek Sakarya’daki grup maçlarına gitmeye hak kazandı.

24-27 Mart 2016 tarihleri arasında 113 takımın katılımıyla 20 ayrı grup merkezinde yapılan müsabakalarda, Sakarya Grubu'nda yer alan Gürpınarspor, sırasıyla Çiftlikköy Belediyespor’u 7-1, Dilovasıspor’u 1-0 ve finalde de İstanbul Bayburtspor’u 5-0 gibi net skorlarla yenerek bölge şampiyonu unvanını kazandı. Gürpınarspor, yarı final mücadelesinin yapılacağı grup maçlarını beklemeye başladı. 

Yarı final gruplarının yapılacağı kent ve maçların tarihi daha sonra TFF tarafından açıklanacak.

Hedef Avrupa
Gürpınarspor Altyapı Sorumlusu Mustafa Tanrıkulu, "U-15 kategorisinde Türkiye'nin en iyi 20 takımı arasına girdik. Bize bu başarıyı yaşatan sporcularımızı kutluyorum. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olup ilçemizi, İstanbul'u ve ülkemizi yurt dışında temsil etmektir" dedi.

Nike Premier Cup, U15 Türkiye Şampiyonası finallerinde birinci ve ikinci olan iki takım ile Coca- Cola Akademi Lig'i Türkiye Şampiyonası'nda birinci ve ikinci olan 2 takımdan oluşan 4 takım, U15 Süper Final müsabakasını oynamaya hak kazanacak olup eleme usulü oynanacak bu müsabakalar sonunda birinci olan takım Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacak.

YerelFutbol.com


4 yorum:

Adsız dedi ki...

EN BÜYÜK GÜRPINAR!

Adsız dedi ki...

Başarıdan söz edebilmek için önce dürüst olmak lazım, bu oyuncuların neresi 2001 li hepdi hemen hemen u19 gibi. Tabiki türkiye şampiyonu olurlar...

Adsız dedi ki...

Oyuncuların hepsi has ve has 2001li. Helal olsun bu çocuklara

Adsız dedi ki...

Ayıpya Ayıp bu kadarda olmaz utanmadan bide haber yaptırıyonuz bu takımın neresi 2001 dogumlu federasyon hemen bunları kemik testine sokması lazım

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.